Hónapok óta nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség egy eljárásban, amely az V. kerületi önkormányzatot érinti – írja a Bors. A korrupciógyanús ügyben a lap szerint fél éve tett feljelentést egy vendéglős.

A lap meg nem nevezett forrásra hivatkozva egy vendéglősről ír, aki feljelentette az önkormányzatot, miután egy tender elnyerése után még milliókat kellett volna kifizetnie zsebbe.

Korábban a kerületi önkormányzat sajtóosztálya az Origo megkeresésére közleményt adott ki. Ebben azt írták, hogy az érintett ügyekben "sem a polgármester, sem a képviselő-testület nem illetékes", a főügyészség hatósági ügyekben kért be iratokat, és "a hivatali ügyek semmilyen formában nem érintik az önkormányzat gazdálkodását".

A fentiekkel szemben azonban Simon Richárd, a főügyészség helyettes szóvivője azt mondta: a Központi Nyomozó Főügyészség által folytatott eljárás érinti a Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat hivatalának tevékenységét.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Talán Rogán tanyáján nem szoktak almozni és a kecskét termelik a bogyókat.
Mobil123
@mariaberta: Hát nekem is kapásból a tanyapénz jutott az eszembe. Tuti rohad rajta!!:-)
Senara
Azt olvastam valahol valaki éttermet akart nyitni , de plusz pénzt kértek a "tanácsnál" illetve stadion téglajegy vásárlását nyomatékosan ajánlották .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.