Tovább nőhet Rogán Antal háza. Hiába javított bele már kétszer, még mindig nem teljes a vagyonbevallása – írja a 444.hu.

Jelenleg Rogán Antalnak és feleségének 255 négyzetméteres lakása van a Pasa Parkban. De ez még kiegészül a ház alapító okirata szerint egy 95 négyzetméteres tetőkerttel, ami után közös költséget is fizetnek. Bár az okirat szerint a tetőkert Rogán lakásához tartozik, elképzelhető, hogy amúgy osztatlan közös tulajdonban van.

Az alapító okirat szerint a tetőkert négyzetméterenkénti közös költsége harmada a lakások négyzetméterenkénti közös költségének. Ha a tetőkert négyzetméterenkénti ára is így aránylik a lakások négyzetméterárához, akkor annak értéke cirka 20 millió forint – írja a 444.hu.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gondolom afrikai utlevele is be van mar keszitve arra az esetre ha aprilis 6-an menekulnie kell az orszagbol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
A farka biztos nem, 2 nő volt egész életében...Persze ez nem baj, csak ne az országon töltse ki a kisebbségi érzéseit, és egyéb hiányosságait...a kis csipás
bakegya
Mr Rogán és színészi képességgel megáldott cilikéje 95 négyzetméteren gazdálkodik és ilyen száguldó ütemben gazdagodik-a TETŐN-ezt nevezem tanyaprogramnak!
Sikeres gyerek ez a tóni!-nem lemaradva Tiborc PÁRTTESTVÉR MEGLOVASÍTOTT TRÜKKÖSPUSZTÁJÁTÓL!!!ORBÁN akadémikus tanyaprogramjait mikor leltározzák?Mikor terítik a batyut A STADIONJAIRÓL!
Halszem
Ha jól emlékszem ő "szerver-tóni", ő lopta el más pártok szerveréről az adatokat.
Állítólag, amikor meglátogatta a legfőbb ügyészt, akkor a szerver szobák elé fegyveres őröket állítottak! :-)
Desischado
Az biztos, hogy valamit nagyon tud ez a tonyó gyerek! De egyvalamit meg nem! Azt, hogy milyen lehet BECSÜLETESNEK LENNI! EZT NEM TUDJA!
labos
Fel kell jelenteni a Rogánt , addig minden duma a vagyonról csak városi legenda, vádaskodás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.