Kommunista örökség – oktatja a volt párttitkár fia a lánya-korú riporternőt a tegnapi észak-koreai hangulatú stadionavatón.

A Hír24 azt kérdezte Orbán Viktortól – aki korábban azt mondta a HírTV-nek adott interjúban, hogy nem akartak arányt téveszteni – nem aránytévesztése-e egy 1800 fős faluba a kétszer akkora stadion? A riporter azt is kérdezte, milyen érzés, hogy egy közpénzből épült stadion van a kertje mellett.

A miniszterelnök válasza az volt: "a magyar gazdaságpolitikai gondolkodás régóta küszködik a kommunista örökséggel, amit az Ön okfejtéséből is hallhattunk. Meg kéne érteni, hogy pénzt a vállalkozók termelik meg, és ők döntenek arról, hova adják a pénzüket. Ez nem közpénz."

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: nem, azokat a könyveket - kisztag, párttag, lótag, stb - már eltüntették.. De azért aki nem cöfiröfi birge, (röfögő birgék...Hungarikum!) azok biza emlékeznek az eftássakra, hogy az "átkosban" is megélhetési politikusok voltak, ugyanúgy mint napjainkban, csak most többet tudnak lopni a NÉPTŐL közvetlenül!
Dr. Felipe
Az már eleve egy kommunista gondolat volt bolseviktor elvtárs részéről hogy ott abban a porfészekben stadiont kell építeni.
nusika
Felcsúti már kész, a debrecenit is átadják, és jönnek a következők az adózók pézéből:
www.femina.hu/hirhatter/mtk_fejlesztes
A következő lépés a fizetős egészségügy!!! ...ezt akartuk??
vukkocska
@nusika: Aki rájuk szavazott, az biztos. Persze mindaddig, amíg a saját bőrükön nem érzik. Mert sajnos ez egy magyar mentalitás. Akinek van mit enni, el sem tudja képzelni, hogy mi az, éhezni. Valamikor a magyarok összefogtak, ha valahol valaki bajban volt. Most vagy a saját pecsenyéjüket sütögetik, vagy nem mernek megszólalni, mert féltik a munkájukat. Bizton állíthatom, 1990-től a gerinctörő társadalom lettünk, csak az utóbbi négy évben ez hatványozódott.
szaboria1
A Közút 14.milliárdos mély talaj munkálatai is adomány lett volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.