A szakértők azt valószínűsítik, hogy az Egyesült Államokban kivégzésekhez használt méreganyaggal, nátrium-pentotál-szérummal végzett magával Welsz Tamás – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, a nyomozás adatai szerint Welsz Tamás már hónapokkal ezelőtt beszereztetett két kis üvegnyi mérget egy gyógyszerész ismerősével. Az egyiket saját részre, a másikat pedig élettársának, Horthy Andreának.

A lap szerint a forgalomban nem kapható, milliós összegért vásárolt szert a fürdőszobában rejtette el. Arra az esetre tartogatta, ha kilátástalan helyzetbe kerülne, erről a tervéről szólt élettársának is.

A nátrium-pentotál egy nagyon nehezen beszerezhető vegyület. Gyógyszertárban nem kapható. Csak speciális műtétekhez használják, és csak külön engedéllyel hozzáférhető – mondta el a Blikknek Szeles Géza toxikológus. Altatószerként, érzéstelenítőként, igazságszérumként alkalmazzák. Külföldön kivégzéshez méregként is használják.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
és akkor had tudjuk hogy volt . kimentek a rendőrök .Maga welsz tamás?
igen ! Velünk jön ! Van magánál vágó szúró eszköz esetleg lőfegyver ?
Nincs csak egy kis pentatol . Rendben, azt hozza , indulunk ! ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Na hát ez meg miféle gondolat-és tett-kérdezzék meg az igazmondó juhászukat a világ hithű nemzettudatos magyarjai-a szavazataikér jár nekik is az orbáni titkos szolgálatból ennyi-de úgy tűnik ők megelégszenek a röhögő örökösök hazugságával is minden szinten!!!DDD
human
Felhívnám a figyelmet: "A Blikk úgy tudja ..."
Úgyhogy tovább nem is kell olvasni. A hivatalos nyilatkozat lehetnek csak vita tárgya.
Hellcat
Ez a cikk már a cím harmadik szavánál el van rontva...
taglo
A BLIKK-tudni véli ,úgy tudja, a blikk szerint ,stb-tehát kitaláció ,fantázia, hazugság , de őket csak a szenzáció, és a pénz érdekli !!!
alte trottel
@human: A Blikk agyalásainak a hivatalos nyilatkozathoz képest van legalább egy óriási pozitívuma! Őket csak a blikkfang és a példányszám érdekli, nem szándékosan hazudnak.
qxy
Igazság szérum is? ? ?
Na kellene nekem egy liter. és bele keverném a parlament víz hálózatába. és élő közvetítés lenne ki mit tud? ? Mekkora buli lenne! ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.