Az index.hu állandó szerzője szúrta ki, hogy az washingtoni Fehér Ház nem mond igazat. Történt ugyanis, hogy Orbán Viktor legújabb magyar miniszterelnök és Joe Biden amerikai alelnök telefonon beszéltek. Ez egy komoly dolog. Orbánt az elmúlt ciklusában sem fogadták Washingtonban. A miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint a telefonozás közben ezekről is csevegtek: Az amerikai és a magyar vezető értékelte az ukrán helyzet. Joe Biden személyes gratulált Orbánnak és pártjának a választási győzelemhez. Ezzel szemben mit állít a Fehéz Ház?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Hogy Amerika hazudik, ha Orbánról van szó?
Hmmm!
Hacsak nem azt állítja, hogy Orbán egy talpig becsületes, minden vagyonáról az ország javára lemondó, kormányát hasonló cselekedetekre buzdító miniszterelnök, aki kizárólag a demokrácia kiteljesítéséért dolgozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Helmut Kohl a beszélni ,olvasni és írni már alig tudó beteg is irt elismerő levelet .Ebben az esetben a recept ...Megtörtént eseménybe tegyünk egy bele , nekünk kedvező "füllentést" Talán elhiszik , meg aztán mi a fene van , hogy nagy vízen túlról Barack nem gratulált ... sánta kutya tipikus esete !
nezelodo
Ez Amerika! Mindig hazudnak, mert nem bírják elviselni a mi sohasem hazudó Viktorunkat!
Sííva
@nezelodo: Vagy azt, hogy náluk is nagyobb Háry János!
tavaszi
@spu00: nem tudnak...nem tudtak ..ők erre képtelenek...ők magyarul beszélő idegenszivűek...ennyire egyszerű...ől az "európai egyesült államok vizióját kergető...a magyar államiságot ha rajtuk mulna megszüntetendő----gyurcsány még tovább is ment: magyarországot még a térképről is eltörölné...ők ilyenek is maradnak . emiatt semmikor nem ellenfeleink...ha nem hétpróbás gazember-ellenségek..
Desischado
Valaki hazudik! Na vajon ki? Ha tippelnem kéne, nem Amerikára tenném a pénzem. Á la Helmut Kohl esete!
kukac50
Orbán harcol ellenük!
Az ellenséget fegyverrel kell fogadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.