Joe Biden amerikai alelnök telefonon beszélt a hét végén Orbán Viktorral, és hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok szilárdan elkötelezett a NATO-t megalapító washingtoni szerződés 5. cikkelyében rögzített kollektív védelem mellett - közölte honlapján a washingtoni Fehér Ház. Joe Biden a szombati telefonbeszélgetés során gratulált Magyarország 15 éves NATO-tagsága alkalmából is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nyilvánvaló, h a Kormány hazudik... Az ország 88% csak a királyi csatornából tájékozodik... Orbán a szeptember 11.-i terrortámadás óta, amikor nem utasította vissza Csurka parlamenti felszólalását, ahol azt mondta, az amerikaiak azt kapták amit megérdemeltek, persona non grata lett Washingtonban. Szavahihetőségéről is lenyilatkozott, miszerint az szart se ér, csakis az számít amit összelopott. Azaz, a tetteiről kell megítélni.
Manhattan
Novosztyi orosz hírügynökség (is) hírt adott arról, hogy Joe Biden amerikai alelnök telefonon felhívta a cseh és a magyar miniszterelnököt. Az alelnök tolmácsolta azt az amerikai véleményt, hogy az Egyesült Államoknak és partnereiknek készen kell állniuk arra, hogy - amennyiben Oroszország katonai eszközökkel beavatkozik az ukrán ügyekbe - az orosz gazdaság bizonyos szektoraiban működő egyes magánszemélyekkel, illetve cégekkel szemben szankciókat vezessenek be. Sobotka cseh külügyminiszter egyetértett ezzel a véleménnyel, mint ahogy azzal is, hogy Oroszország nem tartja be a helyzet lecsillapítását szolgáló genfi megállapodást.ORBÁNNAL KAPCSOLATBAN NINCS ILYEN INFORMÁCIÓ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.