Eltelt egy újabb negyedév, így ismét közzétette azokat a frissített listákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyeken a 180 napon keresztül folyamatosan fennálló 100 millió forint feletti tartozással rendelkező cégeket, illetve a több mint 10 millióval tartozó magánszemélyeket sorolja fel – írja a Napi.hu.

Ezúttal sem hiányozhat a lista régi szereplőjének számító Gáspár Győző, alias Győzike és felesége Gáspárné Balla Beáta, akiket korábban a bíróság jogerősen is felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt adócsalásért, miután 2005-ben és 2006-ban 27,5 millió forint személyi jövedelemadót titkoltak el, amit 76,4 milliós jövedelmük után nem fizettek be.

A lap cikke szerint a listán továbbra is ott van a börtönből nemrégiben kiszabadult volt szocialista politikus, Zuschlag János, valamint a ideje elfogott milliárdos Földesi-Szabó László, valamint az akasztói nagyvállalkozó Stadler József is.

A nagy adótartozók listáján szerepel a 2011-ben még több mint 2,3 milliárd forint nettó árbevételt elérő Tom Clear Zrt., amelynek fő tevékenysége a nyomozás, de számos bejegyzett tevékenysége közt szerepel az ékszerkészítés, a személybiztonsági és építőipari tevékenységek is – írja a Napi.hu.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na elmegy a Nav is a búsba! A Gyözikének van háza autója és fizetése be kell hajtani, a cusinak meg ott van gondolom valahol az öt milla ami kapott az mszp-töl! Tőlem be tudták annak idején hajtani, ezektől nem!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
Érdekes hogy míg valakiknek az út mellett kihúzzák a feneke alól az autót,meg lenyúlják árukészletét stb. addig mások vidáman élik világukat,ötször nagyobb adóhátralékkal a hátuk mögött,érdekes ez a nav is.
Gyuri Géderről
Ez a lista csak akkor lehetne hasznos, ha a papír anyaga alkalmas arra, hogy kitörölhetném vele a ... ! Különben semmi értelme, hiszen, évek óta semmi sem történik, a nagy gazemberekkel szemben. Lám, lám Horváth ügy. Sunnyog a törvényhozás is.
análisdrabális
A rejtett erőforrás és a családja miért nem rohad már börtönben foslággal együtt???
taglo
Három gyerekes család alól ,kihúzzák a szuzukit ,a bankok , de ezzel a CIGÁNNYAL csak bohockodnak, mert ő SZTÓR !!!
vukkocska
Zuschlag adótartozó? Ennyit dolgozott a börtönben? Remélem azt a nem létező 50 milliót adóztatták meg, a nylon szatyorral együtt.
postamester
Ennek a hírnek csak akkor lesz értéke, ha a k...g gyözike teljes vagyonelkobzás után
bevonul a börtönbe, egy olyan cellába, ahol 3 kigyúrt börfejü skynhead éldegél, és
végre kap egy igazi rózsaszin bugyis társat...váltott müszakban
Na akkor lesz csak ennek a f@sznak örömteli élete...Szokja a jót !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.