Auschwitz-Birkenauba, az egykori náci koncentrációs táborba látogatott Áder János köztársasági elnök. Máig ható fájdalom, hogy a magyar állam nem szegült szembe "a német megszállók ördögi tervével", a végső megoldás kikényszerítésével, sőt annak kiszolgálójává vált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ezért cinikus a szobor felállítása!
Nil
Ki tanította ennek az embernek a történelmet? Vegyék el a diplomáját!!!
A nyilasokról elfelejtettek szólni neki? No meg a zsidótörvényekről amit a magyar parlament szavazott meg- ahogy most is teszi ez a népét eláruló kormány?
joopapa
"Az 1944. március 19-én megszállt Magyarország nem védte meg polgárait" Miről hadoválsz jó káder jancsi? Milyen megszállt terület? A nácik üzentek a kormánynak hogy lassítsák a deportálást mert nem bírja a "halálgyár" a tempót! Éppen a magyar kormány nem védte meg a zsidó polgárait a saját maga alkotta zsidó törvényeitől! Ebben jók vagytok káder jani másokra kenni a saját bűneinket mert mindenki rossz csak mi nem! Kell ide horthy szobor, ez a náci megszállás szobor, tormay cecil és nyirő beemelése a tananyagba, várom mikor lesz szálasi tér és hitler sugár út :-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.