Megbízhatósági vizsgálaton bukott le a bv. főtörzsőrmester. Szó nélkül bekapta a Nemzeti Védelmi Szolgálat által bedobott csalit – írja a Blikk.

Az történt, hogya Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik munkatársát találkozóra hívták. Azt kérték tőle, hogy csempésszen be egy tárgyat az egyik elítéltnek, amiért 50 ezer forintot kap.

A börtönőr a lap szerint a pénzt és a tárgyat is elkapta, de az akcióra már nem kerülhetett sor, mivel a szolgálat emberei tetten érték és elfogták.

A börtönőr beismerő vallomást tett, kedden már meg is szűnt a szolgálati viszonya, melyről maga mondott le, szerdán áll bíróság elé – olvasható a lapban.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Ugyanezt a módszert kelleni alkamazni a " nagymenöknél " is !!!
Azt hiszem, Ök is " bekapnák a csalit " !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
Régi és nagyon aljas módszer! Jellemző a magyar belügyre, még az AVH is megirigyelné, ha létezne.
sentinel216
Tekinteteséknél a cselédet szokták így megkísérteni - ha már ki akarták rúgni -, elejtett pénzzel, szabadon hagyott ékszerrel. Az már egy másik tészta, hogy nincsen miből válogatni a BM HR - eseinek. Fel kell venni olyanokat is, akik 40 évvel ezelőtt semmiképpen nem mentek volna át a rostán. Tapasztalatból beszélek. A hivatástudat a béka se**e alatt.
Cicamama55
@postamester: Egyetértek, de sajnos a horgász és a hal egy oldalon áll, vagyis hamarabb megtudná a hal, hogy mikor lesz esedékes a horgászat és milyen csalival...Csak jogállamban lehetne ezt megtenni, ahol a törvények, s az ítéletek nem pénztárcára vannak szabva...
análisdrabális
Jól gondolom hogy az 50.000 forint az illető félhavi fizetésének felel meg?
Fradigege
Mekkora zsenik. Régi szép idők. Nincs fizu emelés, de o'cccssóba le lehet építeni. A megvesztegetés bűncselekmény. Aki ebbe belerángatta, az is sz'ros. Hisz hivatalból történt a lezsugázás. Vagy voltak a sráccal már korábbi problémák, amiatt lett a szivatás. Mi lesz a bankokkal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.