A Magyar Nemzet internetes oldala, az mno.hu birtokába került európai bizottsági levél szerint az Európai Bizottság Regionális Fejlesztési Főigazgatósága Magyarországért felelős részlegének vezetője "gyakorlatilag...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
érdekesek ezek a kommentek...
"RonaGyuri, 2014. április 30., szerda 15:38
Az csak egy részletkérdés, hogy ilyen EB szervezet nincs is. Hasonló azt a Directorate-General for Regional and Urban Policy, amit Johannes Hahn vezet. Sem Bizottság, sem a DG, sem az osztrákm politikusn nem tud róla, hogy levelezésben lenne a Magyar Nemzéssel! =))
Persze ez sem az első eset, mikor a Fityesz-KB központi napilapja olyan dolgokat talál ki aminek semmiféle alapja sincs!
Írtak ők, már más EC, no meg IMF állítrólagos követelésekről is, hogy csak a legdurvábbakat említsem, amiből persze egy szó sem volt igaz!"
Csizmás Kond
Értelmesebb oldalról már akkor megmagyarázták, hogy mi a félreértés, de nemigen akarták elninni...
Senara
A Magyar Nemzet internetes oldala, az mno.hu birtokába került európai bizottsági levél szerint az Európai Bizottság Regionális Fejlesztési Főigazgatósága Magyarországért felelős részlegének vezetője "gyakorlatilag elnézést kért a félreértésekért". aláírás Helmuth
JAJMÁR
Elnézést kér, de számlát nem :)
Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg a hír, hogy dehogy kért elnézést, hisz miért is kért volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.