A 2014-2020-as uniós költségvetési időszakra olyan fejlesztéspolitikai intézményrendszert alakít ki a kormányzat, amely egyszerre tanul az elmúlt időszakban elkövetett hibákból és megőriz minden elemet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az EU-s pénz Lázár kezében, Lázár az Orbán zsebében, Orbán a Simicska kezében, mi vagyunk a Fidesz kezében, s aki a Fidesz kezében, annak nincs semmi a zsebében!
coyote3
Én csak azon csodálkozok hogy a fanok miért nem képesek felfogni , hogy a nagy gyarmatosítózás az ő hülyítésüket szolgálja. Amúgy meg a zsírdisznónak és bandájának csorog a nyála az eu-s pénzekért...
nemkati
Itt sincs másképp mint mindenütt máshol, ahova 0rbán és társai beteszik kezüket-lábukat, vagy amit megkaparintanak: pici jusson másnak is, a népnek is, az országnak is, "ne mi nyerjük a legtöbbet!". Vagy már ez az alaptörvény se szentírás. Mi nyerjük a legtöbbet, de valami csurranjon-cseppenjen másnak is, hogy tudjunk mire hivatkozni.

Aztán végül már a hivatkozásra se kell áldozni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.