Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, jelenlegi miniszterelnököt kérte fel az új kormány megalakítására a köztársasági elnök hétfőn. Orbán Viktor elfogadta Áder János felkérését.

Orbán Viktort javasolja kormányfőnek a köztársasági elnök

Az államfő Budapesten, a Sándor-palotában jelentette be döntését, miután hivatalában fogadta az áprilisi országgyűlési választáson győztes pártszövetség kormányfőjelöltjét.

Orbán Viktor újságírók előtt azt mondta, a felkérésre határozott igennel válaszolt. Közölte, Áder Jánosnak azt is elmondta, kivételes megtiszteltetésnek tartja, hogy a magyar emberek harmadik alkalommal is megbízták az ország kormányzásának feladatával.

Orbán Viktort javasolja kormányfőnek a köztársasági elnök

A politikus elmondta, büszke arra, hogy még négy évig szolgálhatja hazáját, és mindent meg fog tenni a következő négy évben is azért, hogy kivívják a magyaroknak a tiszteletet itthon és a világban egyaránt.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Ki volt ez már régen játszva kettőjük között !
bence
@mariaberta: ! Éljen,csak ne a MI nyakunkon !
Desischado
Most aztán baromira meglepődtem! Hogy vigyorog! Hiszen erre vágyott a gazember! És van bőr a képén játszani az ájtatos manót, hogy a magyarokért dolgozik, meg megtisztelve érzi magát, hogy a magyarok "felkérték" a harmadik ciklusra. hát én nem! És értünk dolgozik?! Röhögnöm kell! Azért "dolgozik", hogy még jobban kirabolhassa, és rabszolgasorba taszíthassa a népet! És ez kellett a sok hülyének!
töky
@dr. prédikátor: Javasolhatta volna a dajcstompit is. Cigány - cigány egykutya !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.