A miskolci gettók és nyomortelepek felszámolását tervezi a városi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciója, hogy biztonságosabb, élhetőbb legyen a borsodi megyeszékhely. Az ezt tartalmazó előterjesztést a csütörtöki közgyűlés elé terjesztik - közölte Soós Attila, a frakció szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez ám az ötlet a balhés és összeférhetetlen lakokat rázúdítják a környék falvaira, ahol rengeteg idős ember lakik! Én az mellé költöztetném aki ezt kitalálta!!! Akkor minek van a rendőrség, polgárőrség?
miazavalami
@joopapa: @ egyszer már megtették. Beköltöztették őket az avasra. Az unokanővérem ott lakik. Hiszek neki. Ő mondta, hogy azóta a lakótelep kupleráj , ahol minden bokorban , lépcsőházban sz@r van. Amelyik lépcsőház kapott belőlük, onnan aki tudott már elmenekült. Egyszerüen elüldöznek maguk mellől minden embert. Nem hiszem , hogy lenne olyan közösség ahol be tudnának illeszkedni. Esetleg csak saját maguk. Azt meg ugye nem engedi a nagyvilág. Nehogymár kivándoroljanak az országból az ő nyakukra Lásd Kanada, és Francia ország. Jól tették!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.