Egymást érik a szkinhed-botrányok az új országgyűlés megalakulása óta. A két főszereplő Sneider Tamás (Jobbik) és Molnár Zsolt (MSZP).

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Még ha igaz is a tüntetés ügy, semmi rendkívüli nincs benne. Tényleg csak a jobbikosról akarják a figyelmet elterelni.
Senara
Molnár Zsolt korábban kapcsolatban állt szélsőséges csoportokkal...zavarták a besúgónak kikiáltott Göncz Árpád köztársasági elnök beszédét ja és ott volt a tv ostrománál is ...A hír tv beismerte amit eddig is tudtunk szélsőséges csoportok vettek részt a zavargásokban ! Mellesleg Mesterházi megint kussol. A pártja érdekében lépni kellene . Mondjuk kibaszni a frakcióból .Lehet megvárja míg betámadják és akkor ő is magyarázkodik ?
Senara
@1magyar: Nem tudom hol írtam , hogy Molnár fideszes . Sneider Tamás esetében nem számít a múlt ! Molnár Zsoltnál igen és hónapokig ezt halljuk majd . Tipikus kettős mérce Mesterházy megszólalhatna , elejét véve a további sz.. r keverésnek . Még valami , hogy és kik találták meg Molnár Zsoltot a 22 évvel ezelőtti felvételen ? A nagy testvér mindent lát?
1magyar
Én azért el tudok olyat képzelni,hogy beépítenek egy pártba - akár vezetőket is - hogy szétzilálják és megszűnjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.