Több mint egytizedével nőtt tavaly a leggazdagabb magyar, Csányi Sándor vagyona, aki a legbefolyásosabbak listáján a második helyre futott be – derül ki a Napi.hu gondozásában megjelent 100 leggazdagabb magyar kiadványból.

Csányi Sándor tavaly 15 milliárddal, 150 milliárd forintra gyarapította vagyonát, így 2011 óta egymás után negyedszer lett a leggazdagabb magyar.

Az OTP Bank első emberét Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa követi 145 milliárd forinttal, míg a harmadik helyen az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György áll, akinek vagyona 135 milliárd forint volt 2013-ban.

A 100 leggazdagabb magyart rangsoroló kiadvány idén első ízben – szigorúan szubjektív – listát készített – Befolyás-barométer címen – az ország legbefolyásosabb embereiről is.

Annak érdekében, hogy ne csupán a vagyon – vagy annak látszata – határozza meg a rangsort, a definíciót úgy határozták meg, hogy az a befolyásosabb személy másoknál, "aki egy ügy érdekében közvetlenül vagy közvetve több pénzt és/vagy erőforrást tud megmozgatni".

Eszerint a legbefolyásosabb magyarok sorrendben:

1. Orbán Viktor
2. Csányi Sándor
3. Simicska Lajos
...
7. Nyerges Zsolt
8. Rogán Antal

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mhsztag
@tavaszi: Lázba engem se hoz, bár a cím hibás, helyesen. "A száz szabadlábon lévő legnagyobb köztörvényes bűnöző"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Nos akkor már világos, hogy kiknek kell integrálódni kikhez!
Hellcat
A "legbefolyásosabb" lista kb felér egy fideszses maffia hierarchiával is.
lajospapa
No ezért igazságos és arányos az egykulcsos szja.?
világlátó
Azt hiszem számomra teljesen közömbös ez a lista, bárki is legyen rajta. Mintha nem is lenne.Olyan távoli ez a világ számomra, nem is engedem közel magamhoz. Nem tudok mit kezdeni vele, bosszankodni meg van más fontosabb.Például az, hogy a rózsarozsda ellen már nem elég a Ditrifon., vagy megint elromlott a fűnyírógépem és két hónapra vállalta a szervíz. Mondtam is nekik, ha nem vesztek fel még két szerelőt, egy hét múlva kinyit egy garázs szervíz, feketén és elvesztitek a kuncsaftjaitokat. Vettem két kis rugót, majd a haverommal kijavítjuk a masinát. Hogy a Csányi? meg a Simicska? Kik ezek? Reza Pahlavit még láttam testközelből, de ezeket még soha. Magyarok ezek? Vagy talán a strómanjai valami Rockefeller utódnak? 25 évvel a rendszerváltás után az nem lehet hogy ezek milliárdosok. A Du Pont , Mellon, Rotschild, családoknak több mint száz év kellett ehhez a teljesítményhez. Miért idegesítenek ezzel minket? Mit akarnak ezzel? Ha engem még több munkára akarnak motiválni, akkor hasznosabb lenne, ha a gázolaj árát nem engednék ... mondjuk 300.- Ft fölé , vagy ha nem a létminimum alatti nyugdíjat folyósítanák nekem és sok százezer sors- és kortársamnak, bár egye fene, de legalább azt ígérnék meg, hogy legalább ezt nem felezik meg.Én azt sem bánnám , ha a Csányi és a többi úr kiköltözne a tengeren túlra és ott Arizónában építene egymillió/év sertésvágót, vagy építene bioetanol üzemet és egész Mexiko kukoricatermését ott alakítaná át üzemanyaggá. Oda irányuljon majd a napi egymillió levél az éhenhalás szélén élő afrikai gyermekek szüleitől, akiknek a napi egy / 1 / kilogram kukorica az életben maradást jelenthetné. Nem tudok büszke lenni a hazai milliárdosainkra, sőt.
csip-csop
nem kell nekunk a lista! nem vagyunk hulyèk.mi tudjuk, hogy kik loptak a legtobbett Mo-gon,ugy gazdagodottak meg. nem azèrt gazdagok mert gazdagnak szulettek. ès mèg van pofàjuk nagykèpuskodni, hogy milyen gazdagok? szègyen -gyalàzat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.