Az idén 13. alkalommal jelenik meg a 100 leggazdagabb című összeállítás, a Napi.hu kiadásában. A magazin újdonsága a legbefolyásosabbak listája, ahol kormányközeli vállalkozók és a multik hazai leányainak irányítói is helyet kaptak. A leggazdagabbak vagyonának gyarapodása bőven verte az inflációt. Idén is Csányi Sándor Magyarország az ország leggazdagabb embere. A Napi.hu kiadásában, sorrendben immár 13. alkalommal megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadvány rangsorát 2011 óta vezeti az OTP Bank Nyrt. első embere. A második helyen Bige László, Péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa következik, míg további tízmilliárdos különséggel az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György a harmadik. (Pontos összegeket, részletes listát május 8-án, a kiadvány boltokba kerülésének napján közlünk.)

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ok legalabb jobban teljesitenek.
A listan nincsenek rajta azok akik adocsalassal szerzik jovedelmuket, mint peldaul orban, rogan vagy szargyarto, pedig ok is siman benne vannak a 100 leggazdagabb kozott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@bretagne: A bukás gyakran csak pillanatnyi állapot(nem felemelő érzés).Véglegesé az teszi,ha elveszítjük a változás reményét ,és az azért való küzdelmet!
bretagne
@perfekt: Na, ez az, amit nem szabad. Hinni kell a változásban!
Meine Ehre heisst Treue
@kamazuka: Mert te nem számítasz, egyszerű fogyóeszköz vagy.
Meine Ehre heisst Treue
@Nil: Én ugyan nem! Sőt, ha tehetném ezeknek a gazdag figuráknak a teljes vagyonát az államadósság törlesztésére fordítanám, így kivennék a részüket a közös teherviselésből.
vukkocska
@lajospapa: Hát ez most nagy kérdés. Az újabb kutatások szerint az Auróráról nem is nyitottak tüzet, és a forradalmárok sem rohamozták meg a Téli Palotát. Szerintem azért írták át a történelmet, hogy nehogy megismétlődjön :) Csak azt nem tudom, akkor Lenin, Trockij meg a többiek miért vonultak illegalitásba. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.