Nem lesz megszorítás - mondta szép tagoltan - hogy mindenki értse - Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter a konvergencia program múlt heti bemutatásán. Mára azonban kiderült: az államháztartási hiány áprilisra elérte az egész évre tervezett szint 97 százalékát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Mindenki tudja,hogy rosszul áll a gazdaság, a közmunkaprogram viszi a pénzt, csak a politikusok nem tudják mert Ők a saját hazugságaikat hiszik el, nem a valóságot.
Jó lenne már felébredni Nekik,és még a gazdasági fejlődés láthatóan nem indul be addig a képviselők se kapjanak a fizetésükön felül semmilyen juttatást.
Hellcat
Megmondtam én...választások után közvetlen jön majd a feketeleves...durrognak a lufik, meg amint látom jönnek az újabb megszorítások is...ez már a nagyon sokadik orbán csomag lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.