Az első világháború európai polgárháború volt, amely alapvetően befolyásolta a kontinens és az egész világ jövőjét – mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója az első világháború kitörésének 100. évfordulóján tartott konferencián csütörtökön Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Hellcat: Én is azon lepődtem meg.
Hellcat
@human: Olyan fideszes agymosós propaganda szaga volt az egész érettséginek szerintem.
JAJMÁR
S mit nem mondott már megint, a Schmidt Mária? Persze, ha úgy vesszük, a háborúkat a polgárok vívják, ha tetszik nekik, ha nem.

Jövőre talán már az unortodoxia is tananyag lesz, és ha így lesz, - a diákok fantáziáját, kreativitását ismerve - rendesen ki fogják forgatni, elemezni. A szót, egész biztos, és aki bevezette :)
ha nem jövőre. de egyszer... :)
human
@Hellcat: Nem tudom. Össze kellene vetni a korábbi évek kérdéssoraival, hogy látható legyen ha a témaválasztás változott, de most erre nincs időm.
kkalman
Mariska sem az eszéért lett a Terror Háza igazgatója.
Hellcat
@human: Hát nekem se...ettől még szerintem szégyen volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.