Elsöprő fölénnyel győzött az európai közép Magyarországon az egy hónappal ezelőtti parlamenti választáson – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Berlinben, a WDR német regionális közszolgálati műsorszóró társaság Europa Forum elnevezésű konferenciáján, Európa válaszút előtt című előadásában.

Orbán: Elsöprő fölénnyel győzött Magyarországon az európai közép

Magyarországon nem a szélsőségek – sem a bal, sem a jobb –, hanem a közép kapott felhatalmazást a folytatásra, "a középnek van parlamenti kétharmada" – mondta a kormányfő.

Mivel "a vízállás változó, ezért a politikában sohasem az a kérdés, milyen magas (...) a szélsőségek vízállása, hanem az a kérdés, milyen magasak a gátak. Magyarországon az európai együttműködésre, az emberi méltóságra, a gazdasági ésszerűségre épülő politika magas gátakat húzott, ezért stabil Magyarország" – fejtette ki beszédében Orbán Viktor.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Orbán: Elsöprő fölénnyel győzött Magyarországon az európai közép ... elfelejtette elmondani hogy most kapta a legkevesebb szavazatot + megvett 150 ezer szavazatot a határon túliaktól .. a harci retorikát gátakkal magasságával pótolta ...És azt gondolja ott is birkák vannak és mindenki elhiszi a meséjét .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@silber13: Az Enteroizmus egyenlő arányban áll az elfogadott állami támogatás értékével.
Esetünkben kb. 40 misivel.
Persze azért harcol is ellene egy kicsit a birkamenetben de azért elfogadja,hiszen az ingyen pénz nem is annyira szaros,főleg ha a "kollégák" osszák mások pénzéből.:-)))
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Mobil123: Nem rossz rövidítés...:-))
szandokan
@silber13: Vagyunk így még néhányan, de ha te annak hívod, ám legyen.
Nil
A középszerű - de nem győzött - csalt - a doppingolás bűn is
Yoda69
A szavazatok 1/4-vel nyert 2/3-ot.
Ezt meg egy 1 bites fideszfannak is fel kellene fognia hogy valami nem stimmel a matematikaval. De ez is csak orbanisztanban lehetseges, ahol ugy gyurjak a valaszatasi torvenyeket hogy mindenkepp a zsirparaszt maradjon hatalomban, maskulonben egyenesen a Csillagba vezetne az utja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.