Mintegy másfél hónappal Welsz Tamás halála után élettársa, Horthy Andrea "elunva a minden alapot nélkülöző híreszteléseket", levélben tudatta a hvg.hu-val, mit gondol az ügyről. Cáfolta azt is, hogy kisemmizheti vagyonából párja kislányát. „Kezd egy kicsit elharapózni a rémhírkeltés a sajtóban. Nagyon nem akartam belemenni egy nyilvános adok-kapokba, de nem nagyon hagynak más lehetőséget, bár a születőfélben lévő könyv érdekeit nem ez szolgálja” – ezt írta a hvg.hu-nak küldött levelében Welsz Tamás barátnője, Horthy Andrea, felfedve, hogy hamarosan teljes részletességgel a nyilvánosság elé tárja, miként élt mintegy másfél hónapja meghalt párja. Welsz Tamás a Simon Gábor-ügy érintettje volt: az adócsalással és magánokirat-hamisítással gyanúsított volt szocialista politikusnak állítólag ő szerezte azt a bissau-guineai útlevelet, amellyel a MagNet Bank Andrássy úti fiókjában számlát nyitottak és elhelyeztek rajta 75 millió forintot. (A hvg.hu ezzel szemben már korábban arról értesült, hogy a vállalkozónál nem találták meg az útlevelet, és az ügyészség sem tudta bemutatni a kérdéses úti okmányt, mert, mint ahogy Simon védője, Nagy István elmondta, nem volt ilyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hát Simonról aztán nem tudtunk meg semmit!!!
Desischado
Kiváncsi vagyok a könyvre, bár szerintem ebból sem derül ki semmi érdemleges. Ha fideszesekről írna, a reggelt sem érné meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.