Egy újabb terület beszántását is megkezdték az új nyertesek Kishantoson. Egy pénteken készült videó szerint, az egyik nyertes üvöltözött és lökdösődött a helyszínen megjelent greenpeaces aktivistákkal – írja a hvg.hu.

Bár birtokháborítást és önbíráskodást követnek el, de semmi sem számít, ha a hatalom mögöttük áll a kishantosi gazdaság vezetője szerint.

A hvg.hu pénteken számolt be arról, hogy a Kishantosnak kedvező bírósági ítéletek ellenére újra szántottak a traktorok, sőt Szabó Zsolt, az egyik „új nyertes" kukoricát vetett a biogazdaság földjein.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Még ha jogtalanul is voltak ott, azt hiszem a tahó kimerítette a tettlegesség fogalmát...Íme az Orbáni Magyarország új elitje!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Felháborító ez a videó. Örültem, hogy a tiltakozók nem reagáltak ennek az őrjöngőnek a cselekedetére!
Sziszifusz
Rendőrt kellett volna hívni. Szerintem ez az önmagából kivetkőzött terepjárós cselekményével garázdaságot követett el. Esetleg önbíráskodást.
Cselekménye alkalmas lehetett arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.
hetöndöe
Ennyit ér egy bírósági határozat és a rendőrség Orbanisztánban.
Törölt felhasználó
Még ha jogtalanul is voltak ott, azt hiszem a tahó kimerítette a tettlegesség fogalmát...Íme az Orbáni Magyarország új elitje!!!
postamester
@Sziszifusz: tegnap, 18:15
Rendört, ennek a bugrisnak ???
Talán 4-5 kigyúrt börfejü kisebbségi
pofozógépet...Biztos kussolt volna !!
Yoda69
orbanisztanban mindent lehet, a torvenyek nem vonatkoznak a fideszesekre.
orban kisputyin-t csinalt magabol.
Desischado
Ez a gyalázatos videó ékesen definiálja, hogy ha fideszes vagy, akkor neked mindent lehet! Míg nincs érvényes bírósági döntés, addig ő a törvénytelenség okozója! Ráadásul erőszakos is! Még jó, hogy az aktivisták nem reagáltak rá! Ez a fidesz valódi arca! Lehet a birkáknak tapsolni!
1888xy
Én szájba vertem volna a mocskos cigányt!
1888xy
...utánna pedig lehuggyoztam volna a mocskos száját!!!
kkalman
Erre mit lehet mondani?
Győzött a tahóság, az arrogancia. Új, mutyiföldesúréknak mindent szabad, még a valóban békés tüntetőket akár tettleg bántalmazni is.
Hánynom kell ettől a mutyirendszertől.
lenhardtibolya
Most már nem csodálkozom, hogy a növekvő búzát kitárcsázták az ilyen "új gazdák", mert nekik tényleg a kukorica való, hiszen disznók...
Fradigege
Én levágtam volna a helyszínen, mint egy disznót. Aztán a farkát is, hogy véletlenül se tudjon szaporodni. Az a baj, hogy csak tíz embert tart el a föld.A zsideszes patkánynak a Toyota pick-up-ja befigyel. Már csak arra miből telik neki. Azt úgy megnézném. Félti a mutyizott földjét. A paraszt és a nemes ember között az a különbség, hogy a nemes nagyvonalú. Szerintetek ez a trágya zabáló melyik kasztot képviseli? Zsideszes ringyó.
Fradigege
Wass Albert írta le a paraszt és a nemes között a különbséget.
human
Érdemes lenne megnézni, hogy jelenleg mennyi földje van a verekedő gazdának. Gyanítom, hogy sok. Hiszen miből tellene ilyen terepjáróra és traktorra. Miért nem elég neki az a sok amije van. Miért kell kisemmiznie másokat, mikor már amúgy is jól él? A "Csak a FIDESZ!
human
@human: ... kampánymondat talán arra vonatkozott, hogy minden vállalat, minden vállalkozás, Magyarország minden négyzetmétere csak a fideszé lehet?
spu00
Ha egy jogállamban lejár valakinek a bérleti ideje, s azt előtte nem hosszabbította meg, vagy nem járultak hozzá, akkor nincs újrázás.A 4 órás mozijegy nem érvényes a 6 órásra, főleg ha meg sem vette. Itt is az van.Vagy nem voltak értelmes támogatóik, vagy nagyon bíztak magukban. Nézzék meg a 350.000 hektár bérlőit, ők már 2009-2010 áprilisáig a 2012-13-ban lejáró bérleteiket még a szocikkal meghosszabbították 20-30 évvel.Hiába, akinek az isten a barátja, az boldogul.De Önöknek akkor sincs igazuk.
human
@spu00: A mai napig nem tudjuk a neveket, hogy kik bírálták el a pályázatokat. Nem tudjuk milyen volt a pontozás rendszere. Nem tudjuk, mi alapján nyert az egyik pályázó a másikhoz képest. Jogosan következtetünk arra, hogy a földeket haveri alapon osztották.
kukac50
A vidékfejlesztési miniszter miért hallgat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.