Egy újabb terület beszántását is megkezdték az új nyertesek Kishantoson. Egy pénteken készült videó szerint, az egyik nyertes üvöltözött és lökdösődött a helyszínen megjelent greenpeaces aktivistákkal – írja a hvg.hu.

Bár birtokháborítást és önbíráskodást követnek el, de semmi sem számít, ha a hatalom mögöttük áll a kishantosi gazdaság vezetője szerint.

A hvg.hu pénteken számolt be arról, hogy a Kishantosnak kedvező bírósági ítéletek ellenére újra szántottak a traktorok, sőt Szabó Zsolt, az egyik „új nyertes" kukoricát vetett a biogazdaság földjein.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Még ha jogtalanul is voltak ott, azt hiszem a tahó kimerítette a tettlegesség fogalmát...Íme az Orbáni Magyarország új elitje!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Wass Albert írta le a paraszt és a nemes között a különbséget.
human
Érdemes lenne megnézni, hogy jelenleg mennyi földje van a verekedő gazdának. Gyanítom, hogy sok. Hiszen miből tellene ilyen terepjáróra és traktorra. Miért nem elég neki az a sok amije van. Miért kell kisemmiznie másokat, mikor már amúgy is jól él? A "Csak a FIDESZ!
human
@human: ... kampánymondat talán arra vonatkozott, hogy minden vállalat, minden vállalkozás, Magyarország minden négyzetmétere csak a fideszé lehet?
spu00
Ha egy jogállamban lejár valakinek a bérleti ideje, s azt előtte nem hosszabbította meg, vagy nem járultak hozzá, akkor nincs újrázás.A 4 órás mozijegy nem érvényes a 6 órásra, főleg ha meg sem vette. Itt is az van.Vagy nem voltak értelmes támogatóik, vagy nagyon bíztak magukban. Nézzék meg a 350.000 hektár bérlőit, ők már 2009-2010 áprilisáig a 2012-13-ban lejáró bérleteiket még a szocikkal meghosszabbították 20-30 évvel.Hiába, akinek az isten a barátja, az boldogul.De Önöknek akkor sincs igazuk.
human
@spu00: A mai napig nem tudjuk a neveket, hogy kik bírálták el a pályázatokat. Nem tudjuk milyen volt a pontozás rendszere. Nem tudjuk, mi alapján nyert az egyik pályázó a másikhoz képest. Jogosan következtetünk arra, hogy a földeket haveri alapon osztották.
kukac50
A vidékfejlesztési miniszter miért hallgat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.