Az alapkérdések eldőltek és a kormány politikája a nemzeti együttműködés, az egység és európai közép megerősítésére irányul majd – mondta újraválasztása után Orbán Viktor a Parlamentben. A miniszterelnök szerint a másodszori megerősítés után nem vita az alaptörvény, a munkaalapú gazdaság és a nemzetegyesítés politikája sem. Hozzátette, hogy a bal- és jobboldali szélsőségek ellen is küzdeni fog a következő négy évben. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
ECC-PECC...fasírtot csinálok mindenből és mindenkiből-aki meg nem akar az lenni ami nekem kell,kell-és kell,az szálsőséges-csak ismétlem önmagam,nem Berlinben,a saját fészkemben már...és folytatni akarom,a karom,a karom ...
Senara
Szélsőség kap egy kokit oszt jó napot . Elmaradt a hazazavarás , jelszavaikat , retorikájukat lenyúlta . Eu ellenesség kapóra jött neki , mert a szart járjuk lehetett kenni , parlamenti EU-s zászló " szélnek eresztésekor " sem szólalt meg ! A küzdelme abból áll ... ellenséget mutat .. utána, nem ezt mondtam , vagy nem így gondoltam .
kukac50
Ő is egy szélsőséges ember!
Gusztustalan amikor másik pártokra mondja,hogy bukott párt!
Bírót azért büntetnek,mert a cigány bűnözést kimerte mondani ami igaz.
Ha nem tudják megvédeni az egyszerű emberek kertjében termő zöldséget, a vagyonukat amiért keményen dolgoznak,a cigányokat nem büntetik akkor igen is beszélni kell a cigány bűnözésről.
Nil
ezek szerint nagy küzdelmei lesznek önmagával - ez jó mert akár meg is gyógyulhat
bencemacska
Szélsőjobbot látok- mégpedig hozzá elég közel - , de hol a szélső bal? Talán csak nem az ő általa generált kamupártok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.