A miniszterelnök megtanulta, hogy győzni jó dolog, Semjén pedig egymillió új magyar állampolgárt ígért, akik tudják, hova szavazzanak.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Semjén pedig egymillió új magyar állampolgárt ígért, akik tudják, hova szavazzanak."
Erre ment ki a jatek vegig, amit most ez buzi beismert. Megvasaroltak a kulfoldi magyarok szavazatait, es meg tobbet fognak hogy ezzel ellensulyozzak az itthoni elegedetlenkedoket.
A magyarok elhagyjak hazajukat, mert kulfoldi kettosok fognak donteni a sorsunk felol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@joopapa: Azért ez nem teljesen fedi a valót. Don Quijote a lovagkor eszményét kívánta feltámasztani, azokban az értékekben hitt, amit a lovagkorban vallottak. Ő egy kedves bolond volt, de őszintén hitt! És a hite vitte a kalandokba, de a szélmalmokat például ő óriásoknak látta! És komolyan hitt abban, amit látott! orbán meg csak számításból "harcol" például az Unióval, mert el akarja játszani a hívőknek, hogy ő mekkora szabadságharcos, és érdekből hazudik mindent össze, ahogy neki jó! Egyáltalán nem lehet Cervantes hősével összehasonlítani!
bakegya
@mariaberta: seggesvár óta több csatatér is át lett rendezve-orbánnál a hullakamrák kulcsai pl mind megtalálhatók-lefogtechnikázva-apai ágon még a zsidókirálysághoz is van köze-ő mondta,nemrég derült rá fény Franciaországban. I.Istvánig visszamenőleg-ha jól figyeltél jobbjával hadakozik-a bal meg nincs is,MERT AZ MÁR RADIKÁLISAN SZÉLSŐSÉG-de ki fog még az is derülni,hogy van-MERT VAN(csakkkk azzalatökét ő vakargatja,ameddig csakkk akarja).:)))-MERT AKARJA-"VITA NINCS"! DDD
1magyar
A csata költségeit 8 millió magyar fizeti.
joopapa
@Desischado: Jól van oké! Csak poént akartam vinni ebbe a nem vicces hírbe!
Desischado
@joopapa: Értem én, nyugodj meg! Csak azért írtam le amit gondolok erről, hogy Don Qujote több tiszteletet érdemel, hazugovics meg semmit! És sajnos, igazad van, ezt már csak viccel lehet valahogy bírni!
kkalman
Adjon már neki valaki egy marék ólomkatonát, aztán háborúzhat otthon a szőnyegen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.