Amikor Welsz rosszul lett, a nő egy alkalmazottjukat arra kérte, hogy dobja a fiolát az érdi ház emésztőjébe. A Blikk úgy tudja, hogy a Welsz Tamást szállító rendőrségi kocsit követte Horthy Andrea. Amikor a nő látta, hogy a kómába esett férfivel megáll a rendőrautó, azonnal felhívta egy alkalmazottjukat, hogy az érdi ház fürdőszobájában – ahol Welsz bevette a mérget – keresse meg a másik üvegcsét, és szabaduljon meg tőle. A férfi az udvaron lévő emésztőbe dobta a mérget. A hatóság az emésztő kiszivattyúzása után találta meg a nátrium-pentotál-szérummal teli fiolát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hagyjuk már ezt...minden épeszű ember tudja hogy a fidesz maffia intézte el a Welszt...kár ezen ennyit rágódni már...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@human: Itt fideszes soha nem lesz elítélve...1 azért mert nem vállalnak felelősséget, 2 ha le is buknak le lesz szarva...nincs média ami foglalkozna vele eleget ahhoz hogy ügy legyen belőle...lásd a rogán ingatlanjai...simont feleannyiért még mindig rángatják aztán bizonyíték sincs...
joopapa
Ezt a szerencsétlen embert a rend őrei miért nem vitték egyből a kórházba? Csak nem attól féltek hogy túléli? És miért ilyen körülményes intravénásan beadható mérget használt, miért nem ciánt az gyorsabb és egyszerűbb!? Na azt meg azt nekem ne magyarázzák meg hogy megtalálták az emésztőben a fiolát!
Mangu
Már nem nézik az embereket hülyének, hanem akként kezelik őket. Arról nem is szólva, hogy ez a Blikk "csúcs", - a háttérben ők vezetik a nyomozást -, lásd első kézböli, tökéletes információ áradatukat ezen ügyben.
mate03
@postamester: Nem tudom! Lehet hogy én vagyok a hülye,de nem hiszem hogy egy üveg fiola,túl élne egy szivattyúzást!
postamester
@mate03: ma 08:15
Szerintem is FIZIKAILAG lehetetlen, de politikai megrendelésre
óvatosan szív(at)nak...a szippantóssal :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.