Beszólt a norvégoknak és Brüsszelnek, és ezzel rövid idő alatt országos ismertséget szerzett Csepreghy Nándor, akit alig egy hónapja neveztek ki fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárnak. Az uniós kifizetések elakadásának magyarázatára és elfedésére a porondra küldött Csepreghy főnökei szerint olyan sikeresen szerepelt, hogy ő lehet Giró-Szász András kormányszóvivő utódja is. Ez kormányzati forrásaink szerint egyben Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár kormányon belüli pozíciójának erősségét is jelzi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Seggnyaló agyatlan giliszta :)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Már annyit és akkorát kell hazudni, hogy Giró-Szász már nem bírja az iramot.
Dr. Felipe
Mert? Mi van a girnyóval? Ő már besokallt és kezeltetni kell? Még a Gundelba sem hívták meg, akkor annyitisér.
postamester
Csöbörböl - vödörbe...
Párszor már láttuk / hallottuk ezt a ...t !
ennyi elég is volt belöle !!!
Desischado
Engem is érdekelne, girnyó miért dobta be a törülközőt! Nem bírja már a sok hazudozást, vagy lapátra tették? Mindenesetre ez sem lesz külömb, az biztos! Egyik gerinctelen váltja a másikat!
human
@Desischado: Giró-Szász arcára nem eléggé ült ki a hit mikor hazudott. Ez az új srác szerintem is pörgősebb és elszántabban védi a fideszes érdekeket. A pénz egy darabig motiválni is fogja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.