A felügyelet központjában „Ne bírságold meg!" feliratú listát függesztettek ki a vezetők autóinak rendszámával – írta az Index olyan fényképekre és egy beszámolóra hivatkozva, amely a csepeli hirkomp.hu oldalra került föl.

A listán Németh Szilárd polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző neve is szerepel az autóik rendszámaival. A papírokat a Csepeli Közterület-felügyeleti Központban fényképeztek le, és valóban – a kifüggesztett papíron – filctollal szerepel a felirat.

Az Index kereste Ábel Attila alpolgármestert, aki azt mondta, rágalmazásért feljelentik az oldalt.

„Ne bírságold meg!” listát találtak a csepeli közterületeseknél

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@coyote3: Én legjobban azon akadtam ki, hogy - Kubatov felelős kiadó - olyan propaganda anyagot volt képük bedobni a postaládámba, amelyiken szó szerint szerepelt: "csökkentettük a rezsi árát".
Hiába próbáltam viszont bárki illetékestől megtudni, hogy milyen mértékegységben mérik a rezsit, nem kaptam választ! A primitív emberek hülyítésére viszont jó volt, az látszik a szavazatokon!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
Mocskok,hogy ezeknek minden ráfér a pofájukra...
percsi
Most már tudjuk, ha ilyen rendszámú autót látunk szabálytalanul parkolni, akkor le kell fotózni!!! Melyik újság fizet érte??
kkalman
Mert mindig vannak egyenlőbbek az egyenlőknél! Orbanisztánban ez így természetes.
Desischado
Meglátszik, hogy Abszurdisztánban vagyunk! Nekik persze mindent szabad! Felháborító!
radios45
Most mit csodálkoztok?
Sokan megmondták már Orbánc és a fideSS-es vezetők államtitkárok, saját vállalkozásuknak tekintik Mo-ot, minden hatalom az övék, és ők rendelkeznek minden pénz felett, saját maguknak és családjuknak 2évente új BMW,t AUDIT vásárolnak, mint a jól menő milliomos vállalkozók, üzletemberek, az Usa-ban, a törvényeket pedig szintén ők írják, de úgy hogy csak nekik legyen jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok