A CÖKA elnöke sajtótájékoztatón ismertette, mit kezdenének a békemenetesek az EU-val. Először is felére csökkentenék, vagy teljesen felszámolnák az Európai Parlamentet. A békemenetesek szerint nemzetek Európája kell, és népi konzultációra van szükség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Valójában titeket kellene megszüntetni, szellemi toprongyok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ki vagy mi ez a CÖF rőf egyáltalán :
Ki a fene kíváncsi és mi szükség van rátok ?
Csak böfögtök és röfögtök egyfolytában !
És viszitek az adófizetők pénzét !
Kamcsatka
Köhög a bolha. Sötét fél-ázsiai banda! Az EU nem Orbánisztán.
dr. prédikátor
Valójában titeket kellene megszüntetni, szellemi toprongyok!!!
coyote3
Ennek az észlénynek mi lötyög a koponyájában???
bencemacska
"Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF új szóvivője arról beszélt: megvizsgálták az unió és az Európa Tanács működését, és azt találták, hogy az intézmények jogvédelmi rendszere nem működött megfelelően Közép-Európában. Példának a székely autonómiát, illetve Malina Hedvig ügyét hozta fel."

Hát... én az ő helyében ezért a mondatért nagyon szégyellném magam. Nagyon kevés ragadt rá otthon! Vagy nem is esett messze az alma a fájától!
jancsik68
Az un békamenetesek ,meg akarják szüntetni a z Eu Parlamentet.Pedig az onnan kapott pénzből tarják fenn ezt a csürhét!!Azaz,oda szarnak,ahol esznek.Ilyen sajnos a magyar !Nem való Európába,Irány az Etelköz,mert 1000 év is kevés volt,hogy elfogadjuk az itt élő kulturát és kultur embereket.Nem vagyunk európa képesek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.