A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya eljárást folytat nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki a honlapon látható nőt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/30-867-1473-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Keresi a rendőrség a köpködős nőt

A gyanú szerint a képen látható nő köpte le Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét egy múltheti rendezvényen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Napok óta , több cikk szerint elfogták , szabadlábon védekezhet , a köpködő garázda ,nőnemű huligánt ... akkor hát mégse "tolvajkergetők" tegyék ki a honlapjukra :-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Nehezen hiszem, hogy az arcfelismerő program nem tudta eddig azonosítani...
mate03
@pbalage: Nem kell ide nyálnyom!Ki kell menni a Rákóczi térre ott biztos meg találják!
gomez
lehet hogy a vajdaságból jött kettős állampolgár, és már régen otthon ünneplik a vele egyetértők!
mindenes46
@kukac50: Miért,mondtak már igazat? Jaj,bocs,mondták,hogy folytatják!!!
nezelodo
Érdekes, ha Bivajbasznádon szembe megy egy kamerás rendőrautó egy földi halandóéval, akinek nincs bekötve az öve, tíz percen belül megtalálja a rendőr, a központi fényképelemző rendszer MMS-ével és fizet, ahogy megesett egy barátommal a minap!
Annál is inkább hihetetlen, hogy nem találják, hiszen a szoci politikus 22 (!) évvel ezelőtti csuklyás fényképe valahogy megvolt a fitymaszéknál! Nem különös, hogy a kereplős haknibrigád motorja meg nincs meg, pedig minden rendőrsorson ismerik a fizimiskáját!
pesti
Ha nem a jobbikról volna szó de a Mszpröl már rég megvolna!?Hová tünhetett csak el?
Lehet hogy már a SZásely szigeteken van és kiadatására nem kerülhet sor? Rühelyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.