A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya eljárást folytat nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki a honlapon látható nőt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/30-867-1473-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Keresi a rendőrség a köpködős nőt

A gyanú szerint a képen látható nő köpte le Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét egy múltheti rendezvényen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Napok óta , több cikk szerint elfogták , szabadlábon védekezhet , a köpködő garázda ,nőnemű huligánt ... akkor hát mégse "tolvajkergetők" tegyék ki a honlapjukra :-))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Napok óta , több cikk szerint elfogták , szabadlábon védekezhet , a köpködő garázda ,nőnemű huligánt ... akkor hát mégse "tolvajkergetők" tegyék ki a honlapjukra :-))))
Senara
Tényleg Győrfiné ! Talán hárman , de ketten tuti köpködnek másik a szórólapos aki kétszer köpte le .
kukac50
Egyszer már azt mondták,hogy letartoztatták,akkor hazudtak?
bencemacska
@kukac50: Fellebbezés után elengedték!
Fradigege
41 éves. Mondtam, hogy protézis csattogtató. Unatkozó nyugdíjas.
Desischado
Ez az egész ügy, úgy ahogy van, undorító, és szégyen ránk. Akármit is mondott ez a férfi, mégiscsak vendég volt nálunk, nem kellett volna így bemutatkozni! Amúgy meg minek kellett elengedni, ha egyszer elkapták?! áder meg megint bemutatta, milyen jellemtelen és gerinctelen alak!
pbalage
nekem van egy tippem:
a nyálnyomokat kéne követni, de "ámbátor és mégsenem" akarok túl mesterdetektíves tanácsokat adni a becses "monyozóhivatalnak".
nezelodo
@pbalage: Ha a hercegi esküvőn köpködött volna alighanem az egész kiterjedt famíliájának, és a jobb és balkézről érkezett családi jövevényeknek ismerné a hatóság a géntérképét, nem számítana, mibe kerül.

Egyébként tudják ők pontosan ki ő, hiszen ismeretlen, név nélküli mozgalmár nem lehetett az egykor a Fletó után az országot végighaknizó fidesz által felbérelt kereplős hordában. Ahogy mondani szokás, egy országnak egyféle csőcseléke van és minden hatalom azokat használja, hiszen normális ember, legyen bármelyik politikai oldal híve, nem tesz ilyent. Persze az, hogy kik használják föl ezeket, az felér egy jellemrajzzal.
Sziszifusz
Ha az esemény közelében rendőrök nem mulasztották volna el az intézkedési kötelességüket, akkor most nem volna szükség az illető "hölgy" keresésére !
Mentségük lehet, hogy ebben a helyzetben a végrehajtó állomány teljesen bizonytalan akkor, amikor egy politikai színezetű eseménnyel kapcsolatban dönteni kell az intézkedésről.
coyote3
Nehezen hiszem, hogy az arcfelismerő program nem tudta eddig azonosítani...
mate03
@pbalage: Nem kell ide nyálnyom!Ki kell menni a Rákóczi térre ott biztos meg találják!
gomez
lehet hogy a vajdaságból jött kettős állampolgár, és már régen otthon ünneplik a vele egyetértők!
mindenes46
@kukac50: Miért,mondtak már igazat? Jaj,bocs,mondták,hogy folytatják!!!
nezelodo
Érdekes, ha Bivajbasznádon szembe megy egy kamerás rendőrautó egy földi halandóéval, akinek nincs bekötve az öve, tíz percen belül megtalálja a rendőr, a központi fényképelemző rendszer MMS-ével és fizet, ahogy megesett egy barátommal a minap!
Annál is inkább hihetetlen, hogy nem találják, hiszen a szoci politikus 22 (!) évvel ezelőtti csuklyás fényképe valahogy megvolt a fitymaszéknál! Nem különös, hogy a kereplős haknibrigád motorja meg nincs meg, pedig minden rendőrsorson ismerik a fizimiskáját!
pesti
Ha nem a jobbikról volna szó de a Mszpröl már rég megvolna!?Hová tünhetett csak el?
Lehet hogy már a SZásely szigeteken van és kiadatására nem kerülhet sor? Rühelyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok