Ismeretlen fegyveresek foglyul ejtettek egy magyar férfit Ukrajnában – közölte a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztálya hétfőn. A TEK speciális egysége Ukrajnába utazott.

A TEK közleményében azt írta, hogy a magyar állampolgárságú férfit Kelet-Ukrajnában ejtették foglyul eddig tisztázatlan körülmények között.

Közlésük szerint az ukrajnai konfliktusos zónában magyar rendszámú autóval közlekedő férfit – ellenőrzött és visszaigazolt információk alapján – ismeretlen fegyveresek tartják fogva.

"Mivel a helyszínen harcok is dúlnak, a Terrorelhárítási Központ speciális egysége – a hazai és nemzetközi szabályoknak és protokollnak megfelelően – haladéktalanul Ukrajnába utazott" – tájékoztatott a TEK Társadalmi Kapcsolatok Osztálya.

Hozzátették, hogy a műveletet irányító törzs a TEK főigazgatójának vezetésével a központban összeült, és felvette a kapcsolatot az ukrán hatóságokkal, valamint folyamatosan konzultál a Külügyminisztériummal.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

redfacton
Kit érdekel a TEK(hous)? Az egy orbán őrző-védő szervezet(lenség).

Ami érdekesebb: A TEK szerint foglyul ejtettek egy magyart?
Szerintem 10 millió magyart ejtettek foglyul a saját hazájukban.
EZ AZ ami számít!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Én valódi szakembereket küldenék ki! Ezek akkor nagy legények, ha a nyugdíjas bácsikára kell az ajtót rátörni! Amúgy meg el sem járhatnak idegen országban, ha jól tudom! Mi ez, kommandósat játszanak? És kiről van szó, mert egy átlag polgárért biztos nem mennének! Értem biztosan nem tepernének ennyire!
kkalman
Nagyon fontos valakinek a valakije "veszhetett el" Ukrajnában, hogy a nyugdíjast leteperni tudó TEK-et küldik a megtalálására. Szíriában már bizonyították a fiúk, hogy mennyit (nem) érnek.
coyote3
Én még mindig nem tudom, hogy honnan tudta meg a TEK, hogy elrabolták:)
Csocsó bá
@kkalman: A fenét! Bűnöző! El kell kapni... Túl sokat tud...
pityuka
Na mi van a tekösökkel? Nagy a csönd az elitkommandóról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.