Jogerősen felmentette a hivatali visszaélés vádja alól a Kúria Molnár Gyula volt MSZP-s polgármestert és egykori SZDSZ-es helyettesét, Lakos Imrét egy XI. kerületi ingatlanügylet miatti büntetőperben. A Kúria keddi döntésében megállapította, hogy a másodfokú bíróságnak az elsőfokú, felmentő ítélettel szemben elmarasztaló verdiktje formailag és tartalmilag is törvénysértő volt. Molnár ezután jelezte: "kétharmaddal győztünk", és hozzátette: ősszel indul az önkormányzati választáson.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hát akkor ebből világbotrányt kellene csinálni!. Nem vagyok egy bosszúálló típus, de végre fel kellene ébreszteni a "nyájat" és féket kellene vetni ennek az ocsmány játéknak. Nem gondolom, hogy le kellene menni kutyába és "gyilkolni" a feljelentők karakterét, de azért csak ki kellene pellengérezni a feljelentgetők színes hadát!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.