A kémgyanúba keveredett Kovács Béla néhány éve még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve, családja később százmilliós luxusingatlant szerzett Pilisszentkereszten – írja a Heti Válasz.

A lap szerint Kovácsék kastélyát helyben Gertrúd-kúriaként vagy Hoffmann házként ismerik. A tóval és egyéb luxuskellékekkel körülvett villa értéke ingatlanpiaci szakértőink szerint bőven meghaladja a 100 millió forintot.

A Heti Válasz szerint Kovács orosz felesége tavaly ősszel azt kérte a helyi önkormányzattól, hogy a pilisszentkereszti Forrás utca utolsó belterületi ingatlanának tulajdonosaként bővítsék közös erővel – az ő házuk irányába – a közvilágítást.

Kovács drága kastélyáról egyébként a Jobbikkal szemben álló Magyar Hajnal portálján már idén januárban jelent meg fotó és videó. A Magyar Hajnalhoz köthető weboldal akkor azt írta, hogy Kovács 2011-ben vásárolta meg a kastélyt.

Miből van Kovács Béláéknak százmilliós kastélya?

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Lehet követni a politikusokat, ő is ezt tette. Mert a fizetéséből errre teli, míg más megszakadhat a 8 órás minimálérért napi 12 órában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.