Július közepére lehet új elnöksége az MSZP-nek, ha a választmány elfogadja a jelenlegi vezetők lemondását – mondta Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke hétfőn az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A pártelnök szerint ha a párt választmánya elfogadja az elnökség lemondását, 45 napos tisztújításnak néznek elébe, ezért az esetleges vezetőségváltást – az önkormányzati választások előtt – komolyan mérlegelni kell.

"Nekünk a legbonyolultabb az alapszabályunk a többi párt között, ezért én azon is elgondolkodnék, hogy érdemes rajta változtatni" – fűzte hozzá.

Kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy nem akar lemondani a parlamenti frakcióvezetői posztjáról, mert "az egy másik terepe a politizálásnak". Hozzátette, a választmányi ülésen mérlegelniük kell azt is, hogy milyen ütemben, és hogyan hajtják végre az esetleges újításokat a pártban, és erről "élénk" politikai vitára számít.

A szocialista párt európai parlamenti választási szereplésével kapcsolatban úgy vélekedett: a legfőbb probléma az lehetett, hogy nem sikerült mozgósítani az április 6-ai országgyűlési választás után a támogatóikat, aminek az is lehet az oka, hogy az MSZP szavazói "nagyon csalódottak voltak", illetve nem érezték a mostani esemény súlyát.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Elnökként leszerepelt , frakcióvezetőként mennyivel lenne jobb . Megint levágatná a szakállát :-((..."Nekünk a legbonyolultabb az alapszabályunk a többi párt között, ezért én azon is elgondolkodnék, hogy érdemes rajta változtatni" ...tanultál Orbántól ?
leszúrt rittberger
Maradjál csak, majd legközelebb még a parlamentbe sem juttok be.

Nem tudom, mi kell még ennek a körszakállas hólyagnak ahhoz, hogy végre észrevegye magát.
kata53
Ez egy 2. orbán! Nem képes észrevenni, hogy lejárt az ideje, jobb lenne, ha eltünne a közéletből! Alaposan kicseszett azMSZP-vel!!! Meg jól el is cseszte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.