Mesterházy Attila szerint nem csak rá, hanem az MSZP politikájára mondtak nemet az emberek vasárnap, ezért szerinte az még semmit nem old meg, ha fejek hullanak a pártban. Az még nem biztos, hogy a választmány elfogadja majd Mesterházy és az elnökség lemondását, az viszont már biztos, hogy Mesterházy a frakcióvezetésről nem mond le. Politológusok szerint látható, hogy Mesterházy ragaszkodik a pártvezetéshez. Márpedig ha lesz egy új irányvonalat képviselő pártelnök, és lesz egy Mesterházy-féle frakció, az a párt halálos ítélete lehet. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Valaki mondja meg már neki hogy lépjen le aztán majd az emberek eldöntik hogy tetszik-e a párt politikája vagy sem - azon lehet változtatni rajta más nem.
Jelenleg nincs olyan párt aki a szocialista eszméket, tehát az összefogást, egymásrafigyelést,elfogadást, közös gondolkodást támogatná.
Nincs olyan szervezet aki az állam pénzét a népre költené - mindegyik csak saját magára gondol. Azt hiszik majd a háború gazdasági fellendülést hoz.
Valamikor lehet hogy így volt - de most nem ez a helyzet.
Nil
eszembe jutott Hofi "az a hülye akác!"
Mesterházy: az a hülye pártpolitika
coyote3
Tényleg nem hiszem el, hogy ez a Mesterházy ennyire ragaszkodik a hatalomhoz.
1magyar
Úgy tűnhet mintha őt küldték volna bomlasztani az mszp-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.