Előzetes letartóztatásba került Pásztor István támadója – számolt be a Hír TV alapján a Magyar Nemzet. A 41 éves nő május elején leköpte a Parlament előtt a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét egy tüntetésen, amit Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos képviselő szervezett a földtörvény ellen. A vajdasági politikus a parlament alakuló üléséről távozott, amikor a téren tüntetők rátámadtak. A nő leköpte és szidalmazta. Az eset után a bíróság úgy döntött, hogy a nő szabadlábon védekezhet, de most mégis elrendelték előzetes letartóztatását – olvasható a cikkben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
És a gugi nagy tompika???a felbujtó ,?miért nincs a sitten!!! Ő épp olyan bűnös mint az a hülye picsa!!!
Senara
Nem akarok a kettős mércéről beszélni , de mit jelen ... bizonyítás meghiúsítása,...a felvételen tisztán látszik . hogy ketten is leköpik ..., töröltetné az összes felvételt ? Gaudi remélhetőleg , majd jól megvédi !
bencemacska
Ha igaz, hogy visszaeső, akkor jogos az előzetes.
Valahol azt olvastam, hogy van egy próbára bocsátása, vagy felfüggesztettje. Nem tudom, mikor hol, mit olvastam erről!
bencemacska
Meg van, HÍR 24:

"Büntetőeljárás hatálya alatt állt más bűncselekmények miatt az a nő, aki múlt héten, a budapesti Kossuth téren leköpte Vajdasági Magyar Szövetség elnökét, ráadásul korábban már erőszakos bűncselekmény miatt elítélte őt a bíróság. Akkor próbaidőre bocsátották - tudtuk meg a Fővárosi Főügyészségtől."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.