Tiborcz István testvére, Tiborcz Eszter négy állami földbérlet pályázaton futott be győztesként – írja a Hír24.

Szabó Rebeka, a Párbeszéd Magyarország képviselője pénteken hozta nyilvánosságra a 2012 március 23-ig elbírált földpályázatokhoz tartozó bírálati lapokat és értékelési pontszámokat, miután két évig pereskedett értük. A nyilvános bírálati lapok közé már felkerültek azok a dokumentumok is, amelyekből kiderül, hogyan sikerült Tiborcz István testvérének nyerni 4 bicskei földpályázaton, amellyel egymaga a bicskei földek 40 százalékát szerezte meg.

Tiborcz Eszter a négyből négyszer előzött a szubjektív szempontoknak köszönhetően – ráadásul akkorát, hogy a listán rögtön az élre is kerülhetett – írja a lap.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Tök jó és ki fogja ezt vizsgálni..vagy melyik közmédiában fogják leadni a hírt...Ellenben még minket is beperelnek mert kommentelünk róla:)
Törölt felhasználó
Tök jó és ki fogja ezt vizsgálni..vagy melyik közmédiában fogják leadni a hírt...Ellenben még minket is beperelnek mert kommentelünk róla:)
szaboria1
Kár ezen rágódni azoknak akiknek földet akartak adni azoknak még a pályázatát is megírták rögvest úgy, hogy az jó legyen. Lásd műkörmös és társai.
szöszmösz
@ziziplanet: Én már a gondolataimat is moderálom, de előbb-utóbb a nem tetsző , kimondatlan gondolatok is büntetve lesznek.
soljanka
Nagyon helyes! Nem szabad megengedni, hogy a testvér, csak azért, mert fiú, és elvehette a miniszterelnök lányát, jobban éljen, mint a lánytesója. Ezt a diszkriminációt oldották fel az igazságos szubjektív pontozással.

@ziziplanet: @szöszmösz:: na így kell az ilyen hírt kommentelni :)
Desischado
Családban marad! Ezen meglepődik bárki is? Ez a familia jobban teljesít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.