Az Alkotmánybíróság (Ab) kommentekre vonatkozó döntése aránytalanul nagy visszatartó hatással fog járni az interneten zajló, ma még élénk közéleti vitákra - közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerdán az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Nesze neked szólásszabadság.
Illetve van-mert lehet mondani hogy mindenki annyit ér amennyi pénze van - ezzel lenézve, semmibe véve a többséget - nyugodtan sértegetheti a népet pártunk és kormányunk, de ha erre valaki anyázni kezd akkor azt megbüntetik - no szép - és demokratikus
Jankó123
Ettől a pillanattól kezdve :
Szeretném Én látni azt a kormányt, amelyikkel nem értek egyet!
Mobil123
""Akár moderálják a hozzászólásokat, akár nem, akár tesznek lépéseket a jogsértő tartalmak eltávolításáért, akár nem, felelősséggel tartoznak azokért" - fűzték hozzá, azzal együtt, hogy az is előfordulhat, a tartalomszolgáltatók inkább megszüntetik oldalaikon a kommentelés lehetőségét."- Ma írtam egy másik cikknél hogy lassan ide fogunk jutni hogy bezárják az oldalt . És tessék adott hozzá minden. Kezdődik!!
pbalage
Éljen a Viktor! Éljen a Párt!
Éljen a Viktor! Éljen a Párt!

(ilyeneket szabad írni, vagyis ebben a témában szólásszabadság van)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.