Lázár János már visszafizette a kétmillió forintos utazási költségtérítését – mondta Giró-Szász András kormányszóvivő egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár Orbán Viktor megbízásából utazott, és az ország érdekében történtek a találkozók.

Giró-Szász szerint ezeknek a találkozóknak az a sajátosságuk, hogy nem tartozik a nyilvánosságra, hogy kikkel és milyen formában találkozott Lázár János – írja az Index. Nem derült ki tehát, hogy ki volt a szerencsés kísérő.

Az Origo keddi cikke szerint az államtitkár és egy munkatársa közel kétmillió forintot költött három utazásra, hét nap alatt. Szállásra egy 2012. november végi háromnapos angliai utazáson 920 ezer forint volt Lázárék szállásköltsége, egy tavaly márciusi kétnapos svájci úton 469 ezer forintba, egy tavaly júliusi, szintén kétnapos olaszországi úton pedig 582 ezer forintba került a szállás.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az, hogy állami pénzen jár külföldre herét vasaltatni, még egy dolog; de úgy elmerengtem egy másodpercre azon, hogy a narancs team éppen ellenzéken vonaglik, Viktorka hetente jár Grazba injekciókúrára mert Gyurcsány a miniszterelnök, és róla derül ki egy ilyen dolog. Csak úgy átgondoltam, vajon estére hány négyzetméter kockakövet bontott volna meg Kubatov bácsi majomhordája az úgymond "monnyonle!" szellemében?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Nil: Ok, vezesse le a feszültségét csak ne közpénzből.
mate03
@dr. prédikátor: Nem az a kérdés hogy vissza fizette vagy nem! Az a kérdés,ha hivatalos úton volt miért fizette vissza ha meg magán úton az adó fizetők pénzén akkor bűn cselekmény!Ki meríti a hűtlen kezelés és sikkasztás fogalmát!Ezért jobb helyeken börtön büntetés jár!
human
@mate03: És felmerül a kérdés, hogy hány ilyen esete volt még. Azokat is fizesse vissza!
nyanya001
Marha nagy tévedésbe vagytok !
A saját választóitok sem azért szavaztak rátok, hogy
ami kínos és bűzlik, azt eltitkoljátok !
Na de erre adj választ te bitang ! : fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10306399_307177952771266_6557517490275392042_n.jpg
sentinel216
@nyanya001: "A miniszterelnök megbízatásából utaztam."
Lehet, hogy Orbán feleségét vitte wellnesselni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.