Miután az Origo tegnap megírta, hogy Lázár János és egy társa közel kétmillió forintot költött szállásra három utazáson, összesen hét nap alatt, a Miniszterelnökség sértődött közleményt adott ki.

Ebben a portál munkájáról hol elismerően, hol gúnyosan szólva Lázár János többek között azt írja, azonnal visszafizeti az utazásaira költött kétmillió forintot a költségvetésnek. A közleménye az alábbiakban olvasható:

Az alábbiakban kívánok eleget tenni az origo.hu portál újságírójának érdeklődésére, az államtitkári megbízatásommal kapcsolatos utazásokról:

1. Az elmúlt két évben a legkevesebbet utazó kormánytagok közé tartoztam. Ezzel együtt is megtiszteltetésnek tekintem azt a figyelmet, amelyben a média egyes szereplői – most nem részletezendő okból, esetleg megbízásból – részesítenek.

2. Örülök, hogy a független magyar bíróságok fontosnak tartják, hogy megismerjék utazási szokásaimat. Készséggel állok utazási szokásaim részleteivel is a független magyar bíróságok rendelkezésére.

3. Nagyra becsülve az origo.hu hírportál elfogulatlan, objektív és korrekt tájékoztatását, értékelve az átláthatóság és a magyar költségvetés védelme érdekében végzett munkájukat úgy döntöttem, hogy lemondok a számomra törvényben biztosított utazási költségtérítésekről.

4. Mindenképpen szeretnék Pethő Andrásnak, az origo.hu újságírójának legalább a mai napon egy kis élvezetet szerezni, ezért a megnevezett utak során felhasznált két millió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom.

Lázár János

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
..." úgy döntöttem, hogy lemondok a számomra törvényben biztosított utazási költségtérítésekről.

4. Mindenképpen szeretnék Pethő Andrásnak, az origo.hu újságírójának legalább a mai napon egy kis élvezetet szerezni, ezért a megnevezett utak során felhasznált két millió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom..."

Az utóbbi négy év legaljasabb, legcinikusabb irásából egy részlet...
Csak azt nem értem, ha egyszer a törvány biztosítja ( amit saját magukra szabtak ) akkor miért mond le az állami pénzröl??? Nem normális gondolkodás !!
És ezeket választotta meg a magyar NÉP, ez az ember akar Magyarország miniszterelnöke lenni. Gratulálunk a rendszernek,
Hajá Orbanisztán !!! Csak igy tovább, eléri majd a lakosság a veszélyes 2 milliót, a többiek kimenekülnek a demokratikus országokba...Akkor majd kitöl fognak sikkasztani, lopni ??Nos ez a cél ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@m.macskosz: Bocsika, de pár napig nem voltam net-közelben...jóéjt !!
csikknorisz
Megengedheti magának a pökhendiséget, erre kaptak kétharmados felhatalmazást az egynegyedtől.
yazo64
@szandokan: Fizesse is vissza... ettől ugyan nem lesz olcsóbb a benzin (miért is nem teszi a kormány amit még ellenzékben követelt?), de az éppen ügyeletes maca ne sokunk adóforintjából sikongasson lézer hallójáratába...
human
@GeoCravker: Akkor ezért rúgták ki az Origo főszerkesztőjét a napokban.
yazo64
@GeoCravker: Akkor balázska és zsiguci lihegett lézer fülébe?:)
Ajjajjj... a buzilobbizó mit szól ehhez?:)
Ja! Az ő buzijuk jó buzi:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.