Lázár János már visszafizette a kétmillió forintos utazási költségtérítését – mondta Giró-Szász András kormányszóvivő egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár Orbán Viktor megbízásából utazott, és az ország érdekében történtek a találkozók.

Giró-Szász szerint ezeknek a találkozóknak az a sajátosságuk, hogy nem tartozik a nyilvánosságra, hogy kikkel és milyen formában találkozott Lázár János – írja az Index. Nem derült ki tehát, hogy ki volt a szerencsés kísérő.

Az Origo keddi cikke szerint az államtitkár és egy munkatársa közel kétmillió forintot költött három utazásra, hét nap alatt. Szállásra egy 2012. november végi háromnapos angliai utazáson 920 ezer forint volt Lázárék szállásköltsége, egy tavaly márciusi kétnapos svájci úton 469 ezer forintba, egy tavaly júliusi, szintén kétnapos olaszországi úton pedig 582 ezer forintba került a szállás.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az, hogy állami pénzen jár külföldre herét vasaltatni, még egy dolog; de úgy elmerengtem egy másodpercre azon, hogy a narancs team éppen ellenzéken vonaglik, Viktorka hetente jár Grazba injekciókúrára mert Gyurcsány a miniszterelnök, és róla derül ki egy ilyen dolog. Csak úgy átgondoltam, vajon estére hány négyzetméter kockakövet bontott volna meg Kubatov bácsi majomhordája az úgymond "monnyonle!" szellemében?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A lézerannyitisér jankónak van a befizetésről pénztári bizonylat hogy valóban befizette a két millát???Jó volna azt is látni!!!
ila51
@dr. prédikátor: :) na jól van már ! háromszor fizesse ezt Lázár János vissza ?
A Tündik bündije
Az, hogy állami pénzen jár külföldre herét vasaltatni, még egy dolog; de úgy elmerengtem egy másodpercre azon, hogy a narancs team éppen ellenzéken vonaglik, Viktorka hetente jár Grazba injekciókúrára mert Gyurcsány a miniszterelnök, és róla derül ki egy ilyen dolog. Csak úgy átgondoltam, vajon estére hány négyzetméter kockakövet bontott volna meg Kubatov bácsi majomhordája az úgymond "monnyonle!" szellemében?
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Dr. Felipe
Szerencsétlen girnyót megint előszedték ennek a szarnak a kommunikálására mert más már nem vállalta.
bundi
@A Tündik bündije: oke befizette... Ez az o dolga... Multkor belinkeltem a vagyonnyilatkozatat... Esetleg valaki elmondana hogy hol is az a tetel ami biztositja ezeket a kiadasokat a vagyonkajabol?
Mert ez a 2 milla zsebbol nameg a 23 milla facanozasert azert feltetqlez valami nagyobb osszeget is...mondjuk egy olyan simonhoz hasonlo dugiszamlat valahol a hatter en amirol csak ugy hipp hopp le lehet emelni 25 milliocskat annelkul hogy a bank nyakaskodna...
kata53
Nekem valami nem stimmel! Sok minden nem stimmel! Ha valami jár, miért fizeti vissza? A társáét miért ő fizette? Ez Kálmán Olga kérdései, de én is kiváncsi vagyok! Egyébként 2 milla mit számít neki?
nemkati
Amellett, hogy ha hivatalos úton és jogosan költött el ekkora közpénzt a köz javára, akkor mi volt az a közjó és akkor miért kellett visszafizetni ha igazolt kiadás volt, engem az is érdekelne, ki volt a társa az utazásokon, és annak a költségeit milyen szándékból, indokból, okból fizette ki Lázár?
perfekt
A csavar az egészben az--hogy visszafizetvén-a lóvét elismerte azt,hogy jogtalanul vette fel--használta,tehát kimerítette a Btk-----@A Tündik bündije:)) -segíts lécci milyeit is?
szöszmösz
@dr. prédikátor: Nekem is ez volt az első reakcióm. :)
A Tündik bündije
@perfekt: Rábízott idegen vagyon hűtlen kezelése.
Amikor úgy bánik az ország vagyonával mintha az az övé volna :-)
Sziszifusz
A pénz visszafizetésével a kisebbik rosszat választotta. Ezzel a lépéssel megőrizte az ott levő másik személy inkognitóját. Minden esetre ciki helyzet amikor az asszony is értesül a mással eltöltött "szolgálati" útról.
human
Remélem az ellenzék kiharcolja, hogy megtudjuk, mire és kire költött 1 milliót 4 nap alatt Lázár János. Ha erre sem képesek, akkor ássák el magukat.
A pofátlanság netovábbja lenne, ha annyival megúszná az elszámoltatást, hogy gyorsan fizet, mert lebukott. Ezek után indokkal feltételezhetjük, hogy minden forint ami Lázár Kezén eddig keresztül ment saját luxusát is finanszírozta. És akkor még ez akar a pénzelosztó központ feje lenni.
perfekt
@A Tündik bündije: Köszönöm---Ezért, még meg is dicsérik talán?Pedig vinnék neki csomagot is,benne egy nagy----Szóval azt.
almosd
Átmeneti zavar a pénzszórásban ,a vadászatra több ment el .
sentinel216
Zuschlag is visszafizette csaknem az egész elsikkantott lóvét, mégis jól megmérték a mázsálón. igaz, az ő zsebében nem csücsült a komplett nemzeti főügyészség.
pbalage
ó vajh mit írhattam, ami törlésre került (egyébként már fogalmam sincsen), de akkor is vállalom és meg tudom magyarázni.
Valakinek nincs esetleg valami mentése róla?
Pisti271
@pbalage: Forrás Google keresés tárolt változata.
Megismétlem, mert ebben szerintem semmi sincs ami ellentmondana a moderálási elveknek:
"az asszony helyében én utánanéznék ennek az ürgének, de csak óvatosan, mert ezek itt még egy vak komondort is bevetnek, nehogy véletlenül kiderüljön bármi is.

Ha nem járt a csalitosban, akkor minek fizette ki az útiköltséget?
Pszichológiailag nézve az esetet, én továbbra is fenntartom, hogy dugni jár külföldre"
Nil
Az ember szexuális élete tényleg magánügy.
m.macskosz
ma, 14:38 @ila51: Inkább Harmincháromezer-háromszázharmincháromszor,
tekintve, hogy a többi stiklijéről nem tudunk...
m.macskosz
@Dr. Felipe: ma, 15:24 Nehogy már megszánjam, FORGÓ-Szász Andriskát!
Kap elég szép júdáspénzt, hogy elviselje a procedúrát!
human
@Nil: Akkor is, ha közben a házasság és a család fontosságát hirdeti a társadalomnak?
pbalage
@Pisti271: kösz. Vállalom és fenntartom. Ha esetleg Lázár Jancsi tiltatta le, akkor szóljon nekem, nyugodtan álljon elém, belemondom a szemébe is.
vörösfuvalat
Visszafizette vagy csak azt mondják. Jó lenne látni valami átutalási bizonylatot.
Vadlaci
Lúzer Jani hűtlen kezelést követett el? Hol van az ügyészség ? / a zsebében persze/ Nekik mindent lehet büntetlenül.
Nil
@human: attól hogy valakinek szeretője van, attól még fontos lehet neki a családja. Az a nő aki a pasijától monogámiát vár el az bolond. A férfiak genetikailag nem monogámiára vannak programozva - a természet kalodába zárása nem helyes. A biológiai törvényeknek ellentmondó társadalmi törvények károsak és csak ártanak. Ezért van olyan sok beteg ember - mint testileg, mint lelkileg. A képzelt vagy valós elvárásoknak való megfelelés megbetegít.
A nő fészekrakó a férfi nem - bár ez így nagyon leszűkíti a valódi lehetőségeket.
Ha belegondol az ember akkor vannak flamingó típusúak, olyanok mint a kakukk, vagy a fecske és sorolhatnám.
m.macskosz
@Nil: Érdekes az eszmefuttatásod, bár jelen esetben nem elsősorban arról van szó, hogy fácán jános kivel ill.kikkel múlatta az időt, hanem, hogy közpénzből tette-e. Másodsorban arról, hogy fiúval vagy lánnyal. Harmadsorban arról, hogy van-e vaj a fején, vagy sem.
human
@Nil: Ok, vezesse le a feszültségét csak ne közpénzből.
mate03
@dr. prédikátor: Nem az a kérdés hogy vissza fizette vagy nem! Az a kérdés,ha hivatalos úton volt miért fizette vissza ha meg magán úton az adó fizetők pénzén akkor bűn cselekmény!Ki meríti a hűtlen kezelés és sikkasztás fogalmát!Ezért jobb helyeken börtön büntetés jár!
human
@mate03: És felmerül a kérdés, hogy hány ilyen esete volt még. Azokat is fizesse vissza!
nyanya001
Marha nagy tévedésbe vagytok !
A saját választóitok sem azért szavaztak rátok, hogy
ami kínos és bűzlik, azt eltitkoljátok !
Na de erre adj választ te bitang ! : fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10306399_307177952771266_6557517490275392042_n.jpg
sentinel216
@nyanya001: "A miniszterelnök megbízatásából utaztam."
Lehet, hogy Orbán feleségét vitte wellnesselni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.