Ketten utaztak, mégis közel kétmillió forintba került a szállás Lázár Jánoséknak három utazáson, összesen hét nap alat – írta meg az Origo. Mindez a lap munkatársa által indított perben derült ki, amelyben most a bíró kimondta azt is, hogy a Miniszterelnökségnek részletesebb tájékoztatást kell adnia az eddig nagyrészt titkosan kezelt kiküldetésekről.

Lázár János korábban titokban tartott külföldi utazásairól a mai tárgyaláson kiderült, hogy csupán kétfős delegációk – vagyis Lázár János és egy társa – vettek részt azon a három utazáson, amelyeken összesen közel kétmillió forintos szállodaszámla keletkezett. A pert az után indította az Origo munkatársa, hogy a Miniszterelnökség nem adott részletes tájékoztatást Lázár János több kiküldetéséről.

Az Origonak a Miniszterelnökség korábban csak annyit árult el a szállásköltségek részleteiről, hogy azok nem egyedül Lázár János szállását fedezték, azt azonban nem közölte, hogy hány másik ember osztozott a költségeken. A Fővárosi Törvényszéken zajló per tárgyalásán a Miniszterelnökség jogi képviselője ugyanakkor elárulta, hogy mindhárom kiküldetésen kétfős delegációk vettek részt, tehát a több mint 1,97 millió forintos költségen ketten osztoztak.

Az utazási napok számából az következik, hogy mindössze 4 éjszakáról van szó, tehát Lázárnak és társának szállása átlagosan közel 250 ezer forintba kerülhetett éjszakánként – számolta ki a lap.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Két millás hotelszámlák, huszonhárom millás vadászatok, az agymosott fideSSes barmok meg csak bambán bégetnek hozzá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@human: ! A baj csak az,hogy nem a sajátjából !
szandokan
@mate03: Miért? Hogy a nép akaratának megfeleljen. Lázárt azóta ekézi a társadalom egy része, amióta csak politikus lett. Sokan nem szeretik a stílusát, mert kemény, és nem ismer tréfát a legtöbb dologban, akár én...:-)
Dr. Felipe
@szandokan: Akkor miért nem mondja meg hogy kivel volt és mit csinált? Ha törvényes volt az út akkor miért fizeti vissza? Na meg miből fizeti vissza? Robofaszomszky itt is csinálhatna egy vagyonosodási vizsgálatot mert lázár annyitisér jankó nem kicsit fényűző életet él, csak vadászatra költ 23 millát.
mate03
@szandokan: Lehet valaki kemény,sőt a mai világban nem árt a keménység!De ez nem azt jelenti,hogy gerinctelen legyen valaki!
human
@szandokan: A vásárhelyi közalkalmazottak ezt tudják. Hallottam ott dolgozó ismerőseimtől, hogy milyen keményen kézben tartotta (tartja ma is) az irányítást és uralkodott a beosztottak felett.
m.macskosz
@szandokan:
május 30., 14:10
"Sokan nem szeretik a stílusát, mert kemény, és nem ismer tréfát a legtöbb dologban, akár én...:-) "

Entero! fácánlézerannyitisérr egy meztelen csiga is kenterbe veri jellemben!
Madarat tolláról, ... ezek szerint téged is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.