Lázár János arra kéri Sáling Gergő volt Origo-főszerkesztőt, hogy a nyilvánosság előtt mondja el, vagy cáfolja határozottan a leváltása körüli híreszteléseket. Lázár ultimátumszerű közleménye nem sokkal az után jelent meg, hogy Sáling egy interjúban világossá tette, szerződése miatt nem beszélhet kirúgásának körülményeiről.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár kedden az MTI-nek azt mondta: "azt kérem az Origo távozó főszerkesztőjétől – akivel emlékezetem szerint sohasem beszéltem, sohasem találkoztam – hogy mondja el a nyilvánosság előtt, mikor, kire és hogyan gyakoroltam nyomást annak érdekében, hogy őt leváltsa. Ha viszont nem tud ilyet mondani, bizonyítani és tisztességes, becsületes ember, akkor határozottan cáfolja meg ezeket a híreszteléseket."

Lázár János megjegyezte, a hírportál tulajdonosa is határozottan cáfolta, hogy politikai okai lennének a főszerkesztő leváltásának.

Az Origo Zrt. kedd reggeli tájékoztatása szerint a cég a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva nagyobb hangsúlyt akar fektetni az integrált tartalom-előállítás stratégiájának megvalósítására, ezért átszervezi eddigi tartalomirányítási szervezetét. Sáling Gergő főszerkesztő közös megegyezéssel távozott posztjáról, utóda Pálmai L. Ákos lett, aki egyben az Origo Zrt. TV és webvideó üzletágának vezetője.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Lázár ütemet vesztett. Ebbe máshol simán belebukna. Itt nem fog. Hacsak ki nem derül, hogy tényleg egy fius unga-bunga partit tartott.
Ütenet vesztett, mert senki nem fogja lemosni, hogy Sálingot megfélemlítették. Bármit is nyilatkozzon ezt követően.
Az Origo vezetése meg balf..k gyülekezete.
Ha tányleg átszerveztek, akkor is megtehették volna egy éttel előbb, és kettővel később. Ha tehát most előkapták a fiókból egy kiszámíthatóan kínos politikai meccs közepén, akkor vagy hülyék, vagy popsinyaloncok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@Nil: ...és letétbe helyezi egy sztár közjegyzönél, vagy ügyvédnél...
postamester
@Senara: ma 14:52
Nekem gyanusak a kommentedben a( ... ) három pontos jelek egy egy mondat után !
Van itt, akinek ez a " jele " ...:-)))
Fradigege
Én az origos helyébe szép kis summát kérni a nyilatkozatomért. Csak úgy ingyen nyilatkozni. Lázárjancsi sem nyilatkozgat. Neki is fizetnek.
Nil
@soljanka: a lámpavas nem megoldás sok ártatlan is ott végezte anno -de hogy még több hatalmat kap az azt jelzi hogy OV csak bábja a haverjainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok