Ennél jobb már csak egy "Hír TV vs. Lázár János luxushotel-foglalásai" témájú adáson izgulnánk!

Az LMP társelnöke volt a Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége. A riporter a "balliberális szervezetek", az LMP és a Norvég Alap viszonyairól faggata volna Szélt, ám a válaszok sehogy sem találtak értő fülekre.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Nem mindig tetszenek Széll Bernadett megnyilatkozásai, de most felmosta a riporterrel a padlót rendesen, és igaza volt! Okos volt, és kulturált!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Katalina62
Nem mindig tetszenek Széll Bernadett megnyilatkozásai, de most felmosta a riporterrel a padlót rendesen, és igaza volt! Okos volt, és kulturált!
pbalage
a retek hírtévé is megérdemelné már, hogy felgyújtsák a székházát.
darwin
Miért nincs többet a TV-ben ez a csaj?
bundi
azért a sztori ezer sebből vérzik...elsősorban a riporter szerint ez a pénz magyarországnak az uniós tagsága miatt jár...holott ló...szt jár...
hu.wikipedia.org/wiki/Norv%C3%A9g_Alap_%C3%A9s_EGT_Alap
"A három fenntartó ország tagja az Európai Gazdasági Térségnek, de nem tagja az EU-nak emiatt az EU közösségi költségeihez nem járulnak hozzá, de a közös gazdasági tér előnyeit élvezik. Az alapokat a három ország azért hozta létre, hogy ily módon mégis részt vegyenek a kontinens gazdasági és társadalmi egységesülésének költségeiből és a hátrányosabb helyzetben lévő államok felzárkóztatásából."
ez egy önkéntes adomány attól a 3 országtól...de jórészt norvégiától...
kicsit hasonlít a sztori a devecserire...ott sem járt a károsultaknak semmi...csak az államtól...hogy egyesek adományokat adtak ? az egy dolog, de azok nem jártak automatikusan, csak az emberbaráti szeretetnek, a jóérzésnek köszönhetik ezeket...
és a kormány ott is a nyakára ült ezeknek...mint ahogy most is szeretne...
csakhogy itt nem a magyar adófizető állampolgárok pénzére fáj a foga lázár úrnak, hanem unión kívüliekére...és mivel a pénz is az övék...
"Mivel az alapok magyar költségvetési pénzt nem kezelnek, működésüket nem a magyar kormány, hanem egy brüsszeli székhelyű iroda, a Norvég Finanszírozási Mechanizmus Iroda kezeli és felügyeli."
és a gond itt kezdődött:
"A magyar kormány 2014. elején a donor országok jóváhagyása nélkül áthelyezte az alapok általa kezelt kilenc programjának lebonyolítását és monitorozását a tulajdonában álló Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.-be...A magyar kormány 2014 eleji egyoldalú lépését Izland, Liechtenstein és Norvégia elfogadhatatlannak tekintette és ellentétesnek nevezte a Norvég Alapok szabályaival, valamint a Magyarország illetve Norvégia, Izland és Liechtenstein között megkötött megállapodásaival. Ezért 2014. május 9-én az alap magyarországi kifizetéseinek felfüggesztéséről döntött. "
tehát az egész a lázár balfaszsága miatt van...ennyi
bundi
a másik...ez az offshore-ozás...
úgy tudtam nem büntetendő...
www.offshoreceg.ma/mi-az-az-offshore-ceg-legalis-e/?lang=en
és ezen kívül magyarország is adóparadicsom...azaz az ország is offshore ország...
www.blochamps.hu/news/121220%20Magyarorszag%20mint%20rejtett%20offshore%20celpont-HV.pdf
de itt egy kis olvasnivaló erről...
atlatszo.hu/2013/10/17/magyar-cegek-romaniaban-oligarchak-politikusok-es-stromanok-a-havason/
Szvetlana
@bundi: bocs, de ez a sor mit jelent?

monitorozását a tulajdonában álló Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.-be..
bundi
@Szvetlana: szerintem azt hogy ők ellenőrízhetik, vagy oszthatják a pénzt...szerintem...
de olvasgass erről:
www.origo.hu/itthon/20140509-a-norvegok-nem-adnak-tobb-tamogatast.html
tudod nem szeretnék ha a pénzeket a pártokhoz, vagy az államhoz köthető egyének felügyelnék...de akkor ez miért nem szúrja a szemüket (költői kérdés, nem kell rá válaszolni)
"A programiroda jelenlegi vezetője a korábban a Miniszterelnökség főosztályvezetőjeként dolgozó Schultz Gábor, aki a Századvég tudományos munkatársa is volt 2012 nyaráig. Legutóbb akkor írtunk róla, mikor kiderült, hogy a Századvéghez köthető több tanácsadó 2010 és 2013 között 600-900 ezer, összesen 10-15 millió forintot kitevő összegeket kapott tanácsadásért a Fidesz-frakciótól." ennyit a szechenyi programiroda függetlenségéről...
perfekt
Mint a Szél nem is inkább forgószél,,ahol ott van mozog a levegő---az biztos. Sem feleségnek--de anyósnak sem kellene--mert ennél a csajnál--el lehet tiplizni:Hogy milyen házsártos vénasszony lesz?_ mint egy kereplő olyan.:-))
Szvetlana
@bundi: igen, az első sorod megerősített abban amit gondoltam is. A monitoring bizottság az egy pénzügyi szervezet, amely ellenőrzi és jóváhagyja, felügyeli az eu-s pénzek mozgását. Gondolom ezt akarta Lázár a saját hatáskörébe megkaparintani, önhatalmúan.
bundi
@Szvetlana: hát lényegében meg is tette, ezért állították le azokat a programokat...
Szvetlana
@bundi: MInt a másik cikknél írtam, a Lázár van nagy szereptévesztésben. Ő azt hiszi hogy annyit is ér, mivel neki sok van.
bundi
@Szvetlana: adja még alább is...de most tényleg megyek, mert épp nem esik...
postamester
@Horizont: A hirTv studiója egy mosoda...hány riporter.müsorvezetövel mosták fel a
padlót már, és nem tanulnak belöle...Kuncze Úr ...Vadai Ági...Vágó Gábor...
és most Szél Bernadett...Már meg kell gondolniuk, kit hívnak meg !!
lajospapa
Szeretném látni a riporter urat igy harcolni az igazságért Simicska Lajossal szemben!
mate03
@postamester: Bárkit hívhatnak az ellenzékből,mind feltörli velük a padlót!Az egész bagázs egy dilettáns segg nyaló senki!
postamester
@lajospapa: még aznap repülne a stúdióból !!!
magyarbakancs
A Fidesz Tv megint meg mutatta milyen elfogult és orbitális mélységiek van a nyelve a Fidesz hátsójában.
Nil
Vajon mikor lesz kötelező nézni a hírtv-t?
coyote3
Ez a pasi vagy süket, vagy hülye. Mindenki döntse el melyik...:)))
tas0125
No, Berni! Attól még,hogy valaki csúnyán hadar, nem lesz igaz, ha 3x-r elmondja is ugyanazt az üres dumát. Nyilván kilóg a lóláb. Valami nagyon büdös.
Hogy tisztázzuk a norvég pénz, attól jön hozzánk, a norvég árú forgalom vám-mentes jöhet Mo-ra, annak ellenére, hogy Norvégia nem tagja az uniónak. Na most, ha részben meg is állapodtak Norvégia -Mo is, hogy a pénz egy része társadalmi szervezethez mehet. Barátaim ehhez még tudnia kell az államnak, hogy milyen bemondásra, milyen esetleges kétely érdékű személyiség magyar pénzből, milyen ismereteket küldenek a nagy világba.
Ebből következik, hogy balek azért véletlenül se legyünk. Le kell ellenőrizni, aztán mehet a zsozsó. Mit titkolódzik mind a norvég alap, mind az Őkotárs.
Volt itt olyan, hogy a titkos miniszter felügyelete mellett bolgár-orosz teljes titkos cím jegyzett adtak ki. Kovács Béla is ide-oda járt a dossziékba. Tudom nektek bemondásra nincs ilyen. A MNB-ba is napi szinten ott volt az Ökótárs.
hetöndöe
@tas0125: "Hogy tisztázzuk a norvég pénz, attól jön hozzánk, a norvég árú forgalom vám-mentes jöhet Mo-ra, annak ellenére, hogy Norvégia nem tagja az uniónak."

Ez most komoly?
A sarki fűszeres mesélte,vagy az ökör-körben adták elő ezt az épületes ostobaságot?
jancsik68
A norvég pénzzel az a baj,hogy azt lázár jankó nem tudja ellopni és a parteigenossek között el osztani,azaz eltapsolni.Milyen jó lenne az a pénzecske mészáros lőrinéknek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.