Gyömrő polgármestere habzsolja az életet, a Blikk birtokába jutott felvételek szerint Gyenes Levente partnere hasáról szív fel valamilyen port.

A lap úgy tudja, a képek nem is egy, hanem két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona.

Pucér nőről szippantott fehér port a gyömrői polgármester

Gyenesről már korábban is kiderült: tudja, hogy kell élni. Szereti a luxust, volt már magánhelikoptere, magánrepülője. Szebbnél szebb autókkal jár, s úgy tűnik, a hölgyeket kettesével falja. A polgármester 2002 óta vezeti Gyömrőt, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is.

"Nem tudok a szóban forgó képekről nyilatkozni, mert nem láttam őket" – mondta a Blikknek Gyenes Levente. "Korábban ellopták a hivatali irodámból a laptopomat, és ezen valóban lehettek olyan képek, amelyek miatt senkinek nem tartozom elszámolással, lévén amikor azok készültek, elvált ember voltam."

Gyenes szerint a kép manipulált lehet, mert soha nem élt kábítószerrel. Hozzátette: egy éve megkereste egy ismeretlen, és megzsarolta, 20 millió forintot és a lemondásomat követelte, hogy ne hozza nyilvánosságra a képeket. Az ügyben feljelentést tett akkor.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Porcukor volt az, csak az irigyek allitjak, hogy koko'...:-)) Es meg mindig jobb egy pucer holgy hasarol, mint egy bacikkal teli asztalrol, raadasul nem is olyan unalmas igy,...:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Katalina62: Nemrég volt itt egy cikk egy fideszes faluról. Ha jól emlékszem Rogán származik onnan és a testvére a polgi. Azért imádják Rogánt, mert jól megy a falunak neki köszöhetően.
Azaz mintha megvennék a falusiakat kilóra.
Katalina62
@human: Az országot is megvették a "rezsicsökkentéssel!" Mert a népek annyi esze nem volt, hogy legalább a kétharmadot ne engedje meg újra!
Kamcsatka
@human: Akármit megtehetnek ezek a "polgár"mesterek következmények nélkül,mert tudják, hogy a központi költségvetésből kompenzálják őket. A nép hülye, az adófizetők pénze meg a csúti maffiózóé és bandájáé.
Benisa
miért ilyen negatív mindenki nem lehet hogy csak ennyire imádja a porcukrot? :D
hattorihanna
Keményen melózik,ezen nincs mit vitatni. :-D Pályát tévesztettem,na hiába.
Egyébként azt állítja hogy nem él droggal,az valószínűleg odalett fotoshopozva.Oké,
de kérdem én akkor mit lehet anyaszült meztelen,abban a pózban térdelve, orral előrehajolva csinálni??
kukac50
Neki lehet még másokat büntetnek érte, ma Magyarországon kettős mérce van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.