A ZDF politikai kabaréműsorában, a Heute showban a magyar kormány volt a téma: nem csak Orbán és Merkel lovasságos-tankos köre miatt vették elő a kormányfőt, hanem az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása, a Klubrádió ügye, és a ZDF rajzfilmes megmozdulása, illetve Orbán erre adott válasza miatt is.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
"Orbán Viktor pedig a Kossuth Rádióban azt mondta: „Sajnálom a német gyerekeket, Magyarországon ez elképzelhetetlen lenne, hogy a gyerekeket politikai agymosásnak vessék alá. Ha nálunk ilyen történne, akkor mindenki repülne”."

pl az alaptörvény vagy hogy kb 2 féle tankönyv létezik azóta, hogy ezt a kijelentést tette..:)
human
@ziziplanet: Mióta tudok erről a ZDF-es gyerekműsorról őszintén irigylem az ott élő családokat. A gyerekeiket már kis korban a jogállamiságra, az összefogásra nevelik. Nálunk meg a hülyítés megy. Ezért tartunk ott ahol.
mate03
@human: Nálunk inkább a vallás oktatást erőltetik!A KDNP pés politikusok tol,van mit tanulni!_Főleg az ál kereszténységet!
Desischado
Megérdemli! A baj az, hogy ez az elmeroggyant ül az elnöki székben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.