“Nagyszabású sportberuházások azokban az országokban történnek állami pénzből, ahol a vezetőknek nem kell a közvélemény miatt aggódniuk.” Ezt a Wire írja a stadionépítésekről szóló összefoglalójában. Azt is, hogy ahol az adófizetők beleszólhatnak, ott nem az ő pénzükből építenek stadionokat.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Igen!
..." Azt is, hogy ahol az adófizetők beleszólhatnak, ott nem az ő pénzükből építenek stadionokat..."
A DEMOKRATIKUS országokban, és nem a diktátor által vezetett országban !!

"...
postamester
Igen!
..." Azt is, hogy ahol az adófizetők beleszólhatnak, ott nem az ő pénzükből építenek stadionokat..."
A DEMOKRATIKUS országokban, és nem a diktátor által vezetett országban !!

"...
Hellcat
ők állítólag erre "felhatalmazást" kaptak...hát tőlem biztos nem...de valahonnan állítólag kaptak.
bretagne
Akkor nem vagyunk demokratikus ország.
Rezsicsökkentés
@Hellcat: Akár tetszik, akár nem, a választópolgárok erre adtak felhatalmazást!! A többségük a FIDESZre szavazott. Az othonmaradottak nem számítanak, senki nem kénbyszerítette őket arra, hogy ne szavazzanak.
Hellcat
@Rezsicsökkentés: Akkor titeket kell okolni? Átvállaljátok a felelősséget? Mert a qrbánék nem vállalnak semmiért az tuti...Titeket hibáztassalak a sok megszorítócsomagért, a lenyúlt manyup pénzekért, a paksII miatt az eladósodásért, a sok felesleges stadionért, és azért, hogy egyre több a munkanélküli és a létminimum alatt élő idehaza? Vagy a sok kivándorolt ember miatt is titeket hibáztassalak? Elvégre azt mondod ti adtatok felhatalmazást...akár tetszik nekem akár nem. Te adtál felhatalmazást arra, hogy a fidesz kitalicskázzon én 2.33 milliárdot a felcsúti polgármesternek? Te adtál felhatalmazást arra, hogy az alkotmányt lecserélnék egy fideszhez igazított alaptörvényre? Te adtál felhatalmazást, hogy csaljanak a választásokon és 2x annyit költsenek kampányra mint szabadna? Te adtál felhatalmazást arra, hogy a lázár milliókat utazgasson el szupertitkos találkozgatásokra? Te adtál felhatalmazást arra, hogy a rogán össze vissza hazudjon a vagyonnyilatkozatában?...ha igen akkor szégyelld magad...
postamester
@Hellcat: Hagyjad, ez csak egy bértollnok, bemásolja a központból kapott
mondanivalóját, saját véleménye soha nem is volt :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.