Hét államtitkár kinevezését javasolja a Miniszterelnökségre Orbán Viktor kormányfő – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden éjszaka az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a Miniszterelnökségre Kis Miklós Zsolt, Kovács Zoltán, L. Simon László, Németh Lászlóné, Potápi Árpád János, Sonkodi Balázs és Zsigmondné Vitályos Eszter Zsuzsanna államtitkári kinevezését javasolja Orbán Viktor kormányfő Áder János köztársasági elnöknek.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Még több megélhetési here a mi pénzünkön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@nemkati: Tényleg. Vajon mi lett a sorsuk a kiesett képviselőknek? Vállalkozók lettek? Folytatják becsületes kétkezi hivatásukat? Vagy a fenekük alá toltak egy bársonyszéket? Egy újság írhatna erről a kedvemért :)
nyanya001
Olcsóbb parlament ?
Van aki elhitte ?
Kell a jó zsíros állás a fidesznyik haveroknak az adózók majd eltartják
a sok léhűtőt !
nemkati
@human: Írjak a kedvedért? Hát itt van, egy részük továbbra se fog kényszerülni dolgozni. A többiek meg majd kapnak némi földet, trafikot, nyerőgépet, ezt-azt, mikor mit.
Közben azért megy a belharc Fideszéknél a mégújabb elosztás miatt. De nyugi, 0rbán ezt is megoldja, nem sokat fogunk látni belőle. Bár... egy kicsit bepillanthatunk az egymástól lopásba :)
alfahir.hu/rogan_antaltol_lopott_kosa_lajos
human
@nemkati: Ok. Köszönöm. Jó volt a pohárlenyúlós videó. Előző este is nagyon szomjas lehetett a Lajos. Azért remélem, hogy tényleg lesz aki leírja a kiesett képviselők utóéletét.
csip-csop
@adrenalink: akkor màr nem 7 tokfejrol van szò, hanem 14-rol
adrenalink
@csip-csop: Ha beérik 1-1 altökkel, akkor igen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.