Negyvenegy államtitkár kinevezését javasolta Orbán Viktor miniszterelnök Áder János államfőnek – derül ki abból a dokumentumból, amelyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el az MTI-hez kedden.

A kormányfő javaslata szerint közigazgatási államtitkárként dolgozna június 15-étől Biró Marcell a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, Czepek Gábor a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, Molnár Zoltán az Igazságügyi Minisztériumban, Simon Attila István a Földművelésügyi Minisztériumban és Vidoven Árpád a Miniszterelnökségen.

Június 15-ei hatállyal Kontrát Károly, Pogácsás Tibor és Tasnádi László lehet a Belügyminisztérium államtitkára. Az Emberi Erőforrások Minisztériumában lehet a legtöbb államtitkár: június 15-étől Czibere Károly, Czunyiné Bertalan Judit, Hoppál Péter, Rétvári Bence, Simicskó István, Soltész Miklós és Veresné Novák Katalin, június 24-től pedig Zombor Gábor töltheti be ezt a posztot az Emmiben.

A kormányfő a Földművelésügyi Minisztérium államtitkárává javasolja kinevezni június 15-ei hatállyal Bitay Márton Örsöt, Czerván Györgyöt, Nagy Istvánt, V. Németh Zsoltot és Zsigó Róbertet.

A Honvédelmi Minisztériumban államtitkára lehet Vargha Tamás – szintén június 15-ével –, míg az Igazságügyi Minisztériumban pedig Répássy Róbert 15-étől, Berke Barnabás és Patyi Gergely Sándor 16-ától láthatja el az államtitkári feladatokat.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárává Orbán Viktor Balatoni Monikát, Győri Enikőt, Mikola Istvánt, Szabó Lászlót és Szijjártó Pétert javasolja kinevezni június 15-ei hatállyal.

A Nemzetgazdasági Minisztériumban ugyanezen időponttól államtitkár lehet Banai Péter Benő, Czomba Sándor, Orbán Gábor, Rákossy Balázs és Tállai András, július 2-ától pedig Glattfelder Béla.

Július 15-étől államtitkárként dolgozhat a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban Aradszki András, Fónagy János, Hegmanné Nemes Sára és Szabó Zsolt, július 1-jével pedig Tasó László.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@m.macskosz: Szerény maláji tigris:D:D:D
m.macskosz
Fónagy János 1942.július 11.

Félve kérdezem meg: miért nincs nyugdíjban.?
-Még kell egy kicsit harácsolnia?
-Pótolhatatlan?
m.macskosz
Most az államtitkárokkal egy kicsit el is lennénk, de akkor mi van még a többi léhűtővel?!
A Hregedűs Zsuzsákkal, a Habony Árpádokkal, a Kárpáti Gyurikákkal...
.
.
.
.
Szerintem ép ésszel fel sem lehet fogni, hogy ez a sok lézengő ritter hány becsületesen dolgozó családanya, családapa jövedelmét emészti fel. Mondjuk, ha ezek egy csapásra
minimálbért kapnának, rögvest lehetne csökkenteni a munkáltatók által a munkavállalóik után befizetett járulékait, adóit, ergo a megspórolt jövedelmet szétoszthatnák a dolgozók között.
Akik nagy valószínűséggel nem a svájci bankokba vagy a Thaiföldi utazásokra költenék azt,
hanem a hazai fogyasztást növelnék...
Mobil123
@yazo64: Ez jó :-))) )))) szerény:-))) maláj tigris:-))))))
Dr. Felipe
Ahogy látom mikola a nemzet orvosának is letelt a száműzetés.
m.macskosz
@Dr. Felipe: Nem lennék én olyan morcos egy ilyen száműzetés miatt:
a melóban kétlem, hogy megszakadt, a felelőssége nulla, de az anyagiak...
Ez is érdekes, hogy Fónagyhoz hasonlóan képtelen élvezni a nyugdíjas éveket:
Mikola István 1947. szeptember 8-án született Veszprémben
Érdekes, hogy a komoly fizikai munkát végző, nem légkondis irodában dolgozó,
emberek alig várják, hogy nyugdíjba vonulhassanak,
feltéve persze, hogy meg tudnak élni a nyugdíjukból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.