Horváth Csaba szerint Tarlós István hetek óta hallgat, nem mondja el véleményét a Budapest-ellenes intézkedésekről, többek között 3-as metró felújításának elhalasztásáról szóló hírekről. Tarlós István mai közleményében az alábbiakat írja:

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Én is sokkal inkább egy bosszút, mint egy " jó zsaru, rossz zsaru " játékot sejtek a háttérben.
O.V., mint afféle falusi gyerek mindig is ellenszenvvel viseltetett a főváros iránt. Gyűlölte a polgári kultúrába, értékrendbe születetteket, mert erős kisebbségi érzése volt mindig is velük szemben. A 2002-es választási vereség után is bosszút esküdött, aminek jól látható jelei is voltak.
Az idei két választás bp-i eredményei is azt tükrözik, hogy ez a város a " fészke " a liberális/demokrata gondolkodóknak. Tehát meg kell fizettetni velük ennek az árát. Többek közt erről szól a minisztériumok vidékre telepítése is.
Tarlós pedig csupán épp előremenekül. Ő mindenképp főpolgármester akar maradni, tehát most benyal a pestieknek és akár szembemegy kenyéradóival is. Az önkormányzati választások legnagyobb vesztese lehet ő, hisz már egyre jobban látszik, hogy nincs hátszele. Most megpróbálja a lehetetlent, az embereket maga mellé állítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.